20.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Διαδικτυακή δημοσκόπηση για το ΞΕΝΙΑ, μέσω του Νέου Παρατηρητή.

Διαβάστε επίσης

Μέτωπο συνεργασίας για την ανάδειξη του ΞΕΝΙΑ ως κοινωνικού κέντρου της Άρτας επιθυμεί να δημιουργήσει ο γνωστός ψυχίατρος Στάθης Μπαρτζώκας με την καλή εφημερίδα ν. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ της Άρτας, ο οποίος πριν μια εβδομάδα, άνοιξε την ντουλάπα με τους σκελετούς για τον φάκελο ΞΕΝΙΑ, δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, που σε πολλά σημεία εξηγούσε επ’ακριβώς για ποιον λόγο το ΞΕΝΙΑ από ξενοδοχείο, προορίζεται σε … λέσχη κυριών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του ν. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ της Άρτας, προκειμένου να αποκτήσετε μια εικόνα της ιστορικής πορείας του κτηρίου (καντε κλικ εδώ).

Περαιτέρω, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μπαρτζώκας, το επόμενο βήμα είναι να γίνει ένα Poll, μια διαδικτυακή ψηφοφορία, προκειμένου να εκφράσει ο αρτινός επισκέπτης της ιστοσελίδας την άποψή του, καθώς οι μέχρι τώρα απόπειρες κόλλησαν στην απαγόρευση του δημοψηφίσματος και τον covid-19.
Ευχόμαστε καλό αποτέλεσμα στην προσπάθεια αυτή, για την οποία μας ζητήθηκε να συνδράμουμε και βέβαια θα το κάνουμε, καθώς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα βγουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα