13.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

5 χλμ  ασφαλτοστρώσεις σε Καμπή και Αμπέλια Αμμοτόπου

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών και κεντρικών δρόμων 5χλμ συνολικά, στην Τοπική Κοινότητα Καμπής αλλά και στην Τοπική  Κοινότητα Αμπελίων Αμμοτόπου. 

Τις περιοχές και συγκεκριμένα τα σημεία που εκτελούνταν εργασίες, επισκέφτηκαν το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Σωτήρη Χρηστούλη. 

Παρόντες και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμπής Απόστολος Λάκκας και ο Πρόεδρος Αμμοτόπου –  Αμπελίων Γιώργος Ξέρας. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις στις περιοχές έρχονται να διευκολύνουν την προσβασιμότητα, να ενδυναμώσουν την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας παράλληλα σημαντικά το οδικό δίκτυο, τις μετακινήσεις, κάνοντας τες πιο ασφαλείς σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, επιχειρήσεις αλλά κα σε οικείες.

«Πρόκειται για σημαντικά έργα τα οποία βοηθούν την καθημερινότητα των πολιτών μας. Έχουμε μια άριστη συνεργασία και προσωπικά με τον Δήμαρχο κ. Τσιρογιάννη, τους Αντιδημάρχους, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου. Μια συνεργασία η οποία λειτούργει προς όφελος των Κοινοτήτων μας» τόνισαν τόσο ο Πρόεδρος της Καμπής Απόστολος Λάκκας όσο και ο Πρόεδρος του Αμμοτόπου Γιώργος Ξέρας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα