14.7 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Γ. Στύλιος: Επιλέξιμα και τα εσπεριδοειδή στην «Αναδιάρθρωση Καλλιεργειών»

Διαβάστε επίσης

Επιλέξιμα και τα εσπεριδοειδή στην «Αναδιάρθρωση Καλλιεργειών» που χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αυτό σημείωσε ο Γιώργος Στύλιος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα που χαρακτήρισε ως: «μια δράση ικανή να ενισχύσει τα εισοδήματα των παραγωγών και να αναβαθμίσει ποιοτικά και ποσοτικά την αγροτική μας παραγωγή».

Επιπλέον ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτής Άρτας  τόνισε πως: «Με προϋπολογισμό 166 εκατ. ευρώ η Αναδιάρθρωση Καλλιεργειών δίνει στους παραγωγούς μέλη συλλογικών σχημάτων και συνεταιρισμών την ευκαιρία να υιοθετήσουν νέες καλλιέργειες. Με υψηλότερη ζήτηση στις αγορές, πιο ανθεκτικές απέναντι στην κλιματική κρίση και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των καταναλωτών για υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα».

Για να υπογραμμίσει κλείνοντας πως: «[…]με αυτό το Πρόγραμμα, όπως και με την ευνοϊκή φορολογική πολιτική μας απέναντι στους παραγωγούς-μέλη συνεταιριστικών σχημάτων, δίνουμε κίνητρα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας για να οργανωθούν σε συλλογικά σχήματα. Ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουν τα αυξανόμενα κόστη στη παραγωγή και να ενισχύσουν τα εισοδήματα τους».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα