18.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Άρτας Σάββατο 26 Νοεμβρίου και Κυριακή 27 Νοεμβρίου.- Πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

19.30

  • Ομιλία του συγγραφέα κ.Γρήγορη Αζαριαδη με θέμα: Η γένεση της Αστυνομικής Λογοτεχνίας.
  • Ομιλία του συγγραφέα κ.Φίλιππου Φιλίππου με θέμα: Η ιστορία της Ελληνικής Αστυνομικής Λογοτεχνίας.
  • Ομιλία του καθηγητή εγκληματολογίας, πρώην αναπληρωτή υπουργού προστασίας του Πολίτη κ.Γιάννη Πανούση με θέμα: Έγκλημα και Λογοτεχνία.

Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσουν ερωτήσεις στους ομιλητές και συζήτηση.

Ανάμεσα στις ομιλίες η φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού συλλόγου Άρτης, ο Σκουφάς ,θα εκτελέσει κομμάτια από αστυνομικές ταινίες.

Παράλληλα στο φουαγιέ της αίθουσας Σκουφά,θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τις δύο φωτογραφικές ομάδες Άρτας και συγκεκριμένα από την Φωτογραφική Ομάδα art A’s  Φ.Ο.Α. έκθεση με τίτλο «Μυστήριο»  και από την Φωτογραφική ομάδα ΦωτΟΑρτ έκθεση με τίτλο <<Κάθαρση>>.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

11.30

Το πρωινό της Κυριακής στο φουαγιέ της αίθουσας του Μ/Φ συλλόγου Άρτης,ο Σκουφάς, ,σε συνεργασία με το τμήμα παιδικής βιβλιοθήκης του συλλόγου Σκουφάς και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, θα μιλήσει στους μικρούς φίλους της πόλης μας για τα παιδικά του βιβλία, ο συγγραφέας κ.Φίλιππος Φιλίππου , ενώ το διαδικτυακό φαρμακείο we care θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Απόγευμα της Κυριακής

19.30

  • Ομιλία του συγγραφέα  κ.Ελπιδοφόρου Ιντζέμπελη για το νέο βιβλίο, 40  αστυνομικές ιστορίες .Σχολιάζει -αναλύει ο Φιλόλογος -Ιστορικός ,  κ. Κωνσταντίνος Κωσταβασίλης.
  • Ομιλία της ψυχιάτρου ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης-Ψυχαναλύτρια ομάδος, πλήρες μέλος GASI , London, UK, Ιδρυτικό μέλος ΙΟΑΦ, Αθήνα, κυρίας Μαρτίνας Μπρίτσα.

Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσουν ερωτήσεις στους ομιλητές και συζήτηση.

Το φεστιβάλ διεξάγεται  σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Αθηνών και την υπεύθυνη του κυρία Ιωάννα Πετρίδου και τελεί υπό την αιγίδα των:

Δήμου Αρταίων ,

Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα