25.9 C
Arta
8 Σεπτεμβρίου 2024

Διέβη το Ρουβίκωνα η Βίκυ Σιαπάτη…

Διαβάστε επίσης

Η προσωπική επιλογή της Βίκυς Σιαπάτη, να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να θέσει υποψηφιότητα στις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την θέση της επικεφαλής ενός δημοτικού συνδυασμού, ήταν κάτι το οποίο αναμέναμε και ουσιαστικά είναι η πρώτη επίσημη πρόταση, που τίθεται επί τάπητος, μέσα από πολιτικές διεργασίες.
Είχαμε αναφέρει πριν περίπου ένα μήνα, ότι το όνομά της είναι στην φαρέτρα των ενδιαφερομένων από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και μάλιστα ως άτυπη πρόταση από την Ολγα Γεροβασίλη, με την οποία έχει άριστες σχέσεις, ενώ είδαμε την 2 Νοεμβρίου να κάνει και την πρώτη “προεκλογική” επίθεση στον Χρήστο Τσιρογιάννη με άρθρο της.
Χωρίς να στεκόμαστε στο πρόσωπο, είναι απαραίτητο πλέον, να υπογραμμίσουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει και ο απαραίτητος εκείνος διάλογος, έτσι ώστε ένα πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής ενός κομματικού φορέα, να μπορέσει να κινηθεί προκειμένου να συσπειρώσει και άλλες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα που προέρχονται από άλλους χώρους. Εκτιμούμε ότι μόνο έτσι θα μπορεί να έχει παραγωγικό αποτέλεσμα η διαδικασία των πολιτικών υποψηφιοτήτων, καθώς η Αυτοδιοίκηση έχει διαφορετικούς τρόπους που συναλλάσσεται πολιτικά, σε σχέση με τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς τους.
Για τον λόγο αυτόν και πολλοί υποψήφιοι, όταν είναι κυρίως επικεφαλής, κινούνται επί ξηρού ακμής, μεταξύ της κομματικής ομπρέλας, αλλά και της πολιτικής ανεξαρτησίας, δηλαδή π.χ. είναι Εθνική Ελλάδας προς τα έξω, αλλά κατά βάθος είναι κυρίως με τον Ολυμπιακό με τις μεγάλες ομάδες και τον Α.Ο. Φιλοθέης στο τοπικό…
Ας ευχηθούμε στην Βίκυ Σιαπάτη, καλή επιτυχία και ας αναμένουμε και τις περαιτέρω εξελίξεις, καθώς όπως μας ανέφερε – στο περιθώριο του πρωινού μας καφέ- και ο υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Γρηγόρης Βλάρας, στον χώρο της αριστεράς “υπάρχουν και άλλοι διαθέσιμοι για την συμμετοχή στα Αυτοδιοικητικά“.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα