14.8 C
Arta
18 Απριλίου 2024

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Για ποιόν λόγο δεν πληρώνονται από τον ΕΛΓΑ οι εκκαθαρισμένες αποζημιώσεις για τις ζημιές του 2021;»

Διαβάστε επίσης

Πληρωμές προκαταβολών για τις ζημιές του 2022 έχει ανακοινώσει και δρομολογήσει ο ΕΛΓΑ, τη στιγμή που η πληρωμή για τις ζημιές του 2021 που είχε ανακοινωθεί για το τέλος Σεπτεμβρίου δεν έγινε ποτέ!

Το αλαλούμ που έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο η ευκαιριακή τακτική του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΑ, που όπως φαίνεται χωρίζει τους αγρότες σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με τις διαθέσεις της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, δε μπορεί να συνεχιστεί.

Για το λόγο αυτό ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και 44 ακόμη βουλευτές του κόμματος, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, κατέθεσαν την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, σχετική Ερώτηση προς τον Υπουργό ΑΑ&Τ, ζητώντας απαντήσεις για το πόσα χρήματα χρωστάει ο ΕΛΓΑ στους αγρότες από ζημιές προηγούμενων ετών και για ποιο λόγο αναβλήθηκε και δεν έχει γίνει ακόμα η πληρωμή του Σεπτεμβρίου που αφορούσε ζημιές του 2021.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα