22.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Δυναμικό “άνοιγμα” της προεκλογικής περιόδου από τον Γ. ΣΤΥΛΙΟ στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 300 αρτινοί συγκεντρώθηκαν στην πολιτική εκδήλωση του αρτινού πολιτικού

Πέντε ακόμη υπουργοί της κυβέρνησης χαιρέτισαν στην εκδήλωση.

Μήνυμα πολιτικής επικράτησης από τους αποδήμους της Αθήνας

Το τηλέφωνο του καλού φίλου από την Αποδημία της Αθήνας, και αυτοδιοικητικού στελέχους των Κεντρικών Τζουμέρκων μας έδωσε την πληροφορία, την οποία δημοσιεύουμε: “από το 1989 που ασχολούμαι με τα πολιτικά και τη Νέα Δημοκρατία στην Άρτα, δεν ξαναείδα τόσο μεγάλη συγκέντρωση, όπως αυτή στην Πανηπειρωτική που έκανε ο Γιώργος Στύλιος“. Μας μίλησε για τουλάχιστον 300 άτομα, τα οποία κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης, τις σκάλες και τον χώρο μέχρι την είσοδο στο ισόγειο των γραφείων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας στην οδό Κλεισθένους 15.
Η εκδήλωση ήταν πολιτική με τον Γιώργο Στύλιο να αναφέρεται στα θέματα της Άρτας και του υπουργείου, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό τόσο ο Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι είχαν αναφερθεί στην πρόσκληση, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού, η Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, η Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας, οι οποίοι απευθύνθηκαν με θετικά και εγκωμιαστικά σχόλια για την συνεργασία που έχουν σε κυβερνητικό επίπεδο με τον αρτινό βουλευτή.
Η ομιλία βέβαια, μπορεί να είχε χαρακτήρα πολιτικό, στην πραγματικότητα όμως εντάσσεται στην έναρξη του ατύπου προεκλογικού αγώνα που έχει ξεκινήσει για τις εθνικές εκλογές. Και αξιολογώντας τις πληροφορίες, μπορούμε να πούμε ότι ο αρτινός υφυπουργός έδειξε την εκλογική του δυναμική, τόσο σε επίπεδο κόσμου, οι οποίοι ήταν αμιγώς αρτινοί της Αθήνας, όσο και στο επίπεδο της πολιτικής του διεισδυτικότητας στον χώρο της κυβέρνησης, καθώς οι ομιλητές και τα άλλα κυβερνητικά στελέχη που προσήλθαν για να χαιρετίσουν απέδειξαν ότι πρόκειται για μια υπολογίσιμη δύναμη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ώρες θα έχουμε και το δελτίο Τύπου του Γραφείου του Γιώργου Στύλιου και τις φωτογραφίες της πολιτικής εκδήλωσης. Και βέβαια θα έχουμε την δυνατότητα και στο επόμενο διάστημα να παρακολουθήσουμε όλες τις εξελίξεις, από τους υποψηφίους όλων των κομμάτων, προκειμένου να κάνουμε τις συγκρίσεις μας και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα