18.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΡΑΚΟΣ: Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων!

Διαβάστε επίσης

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ανακοίνωσε ο Οδυσσέας Δράκος με δήλωσή του στην “ΑΠΟΨΗ”. Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος Αθαμανίας, αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον πρότειναν για την υποψηφιότητα, ανέφερε ότι για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, αποφάσισε να μην εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αρταίων.
Ο κ. Δράκος δήλωσε μεταξύ άλλων:
“…Το τελευταίο διάστημα, δέχτηκα πολλές προτάσεις και παραινέσεις να είμαι επικεφαλής ενός ανεξάρτητου, αλλά με ευρύτερα πολιτικά χαρακτηριστικά, αυτοδιοικητικού συνδυασμού για τον Δήμο Αρταίων. Οι προτάσεις όλων με τιμάνε και ιδίως των προσώπων εκείνων, οι οποίοι δεν ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με εμένα. Παρόλα αυτά, αν και το ενδιαφέρον μου για την αυτοδιοίκηση και τα κοινά γενικότερα, είναι μεγάλο και γνωστό σε όλους, αυτή η χρονική περίοδος είναι δύσκολη για εμένα να αφοσιωθώ πλήρως σε μια τέτοια προσπάθεια. Προσωπικοί λόγοι, επαγγελματικής κυρίως φύσης, με αναγκάζουν να βρίσκομαι εκτός της Άρτας και αυτό επηρεάζει κάθε σκέψη μου για μια τόσο σημαντική ενέργεια.
Ευχαριστώ πολύ, όλους τους συμπολίτες μας, που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, να είναι όλοι βέβαιοι ότι η απόφασή μου σε μεγάλο βαθμό ελήφθη, προκειμένου να μην προδοθούν οι προσδοκίες τους, σε μια προσπάθεια που δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε και θα ήθελα…”.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα