20.7 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Θλίψη για την απώλεια του Θανάση Βασίλη

Διαβάστε επίσης

Σε ηλικία μόλις 52 ετών, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βασίλης, προδωμένος από την καρδιά του, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, αργά χθες το βράδυ, προκαλώντας έκπληξη και θλίψη στην τοπική μας κοινωνία. Ο εκλιπών, ιδιαίτερα δραστήριος και κινητικός, το προηγούμενο διάστημα προσέτρεξε τις υπηρεσίες του Δήμου Νικολάου Σκουφά, για την αντιμετώπιση των καταστροφών, που υπέστησαν οι υποδομές του Δήμου και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε συνομιλεί με τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά, στην γέφυρα του Κομποτίου, για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

Συντετριμένη για την απώλεια του συνεργάτη της και η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση, η οποία μας ανέφερε ότι πριν το περιστατικό είχε συνομιλήσει με τον εκλιπόντα, ο οποίος βρισκόταν με παρέα σε καφενείο της περιοχής και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, χωρίς να αναφέρει τίποτε για κάποιο πρόβλημα.
Ο Θανάσης Βασίλης, εργαζόταν ως νοσηλευτής και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, τόσο στην περιοχή της Κυράτσας (Άγιος Δημήτριος Πέτα) όπου κατοικούσε, αλλά και σε ολόκληρη την Άρτα. Διακρινόταν για το ήθος του, την ευγένειά του και κυρίως για την διάθεσή του να βοηθήσει τον συνάνθρωπο και συμπολίτη του.

Εκτός από Πρόεδρος Δημοτικού συμβούλιου του δήμου Νικολάου Σκουφά διετέλεσε Πρόεδρος επιτροπής διαβούλευσης, Μέλος Λιμενικού ταμείου, Μέλος Κοινωνικής επιχείρησης Δήμου Ν. Σκουφά, Μέλος Συνδέσμου Ύδρευσης, Μέλος Διαδημοτικής επιχείρησης χονδρεμπορίου, Μέλος σχολικών συμβουλίων δήμου Ν. Σκουφά Α/θμιας + Β/θμιας, Αναπληρωματικό μέλος ενιαίας σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης, Αναπληρωματικό μέλος Κέντρου πρόληψης Νομού Άρτας και Πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων ΕΠΣ Άρτας

Συλλυπούμαστε ειλικρινά την οικογένεια του εκλιπόντος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα