14.8 C
Arta
8 Μαΐου 2024

Αίτηση για υποψήφιος βουλευτής ΝΔ κατέθεσε ο Δημήτρης Λαμπράκης

Διαβάστε επίσης

Με ανάρτησή του στο FB ο δικηγόρος Δημήτρης Λαμπράκης ανακοίνωσε ότι εξεδήλωσε αίτηση για την συμμετοχή του ως υποψήφιος βουλευτής για το εκλογικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό της Άρτας στις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι : Εφόσον, εντός των επομένων ημερών, προτιμηθώ ανάμεσα στους άξιους υποψηφίους βουλευτές [οι οποίοι προ καιρού επέτρεψαν οι συνθήκες και έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες τους] θα εργαστώ για τα αμέσως παραπάνω μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και ενότητας. Εάν πάλι δεν μου εμπιστευθούν σύντομα την μία εκ των θέσεων του υποψηφίου βουλευτή, θα εξακολουθήσω, με κάθε πρόσφορο τρόπο και από οποιαδήποτε θέση, να παραμένω χρήσιμος για τον τόπο μου και τους υπέροχους ανθρώπους του.
Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης έχει ως εξής:

Μέσα στο επόμενο 6μηνο θα κληθούμε εκ νέου να επιλέξουμε και πάλι τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τα χρονίζοντα προβλήματα του κάθε νομού -λιγότερο η περισσότερο- είναι γνωστά και εξακολουθούν να ταλαιπωρούν αυτούς που τα αντιμετωπίζουν αλλά και τις Κυβερνήσεις.

Οπως γνωστό είναι και το γεγονός ότι “εάν ποτέ οι εκλεγμένοι, ανά νομό, βουλευτές ομονοούσαν στην λύση τουλάχιστο των βασικών προβλημάτων του νομού τους” ίσως ο όμορφος νομός Αρτας, ο δικός μας νομός, δεν θα ήταν ο φτωχός και περιττός συγγενής των Ιωαννίνων.

Η διασφάλιση ενός αξιοπρεπούς αγροτοκτηνοτροφικού εισοδήματος διπλασίου η και τριπλασίου του κόστους παραγωγής του προιόντος, που θα περνά μέσα από την ίδρυση και λειτουργία ενός συνεταιριστικού εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης όλων των από εμάς παραγόμενων προιόντων [εσπεριδοειδών, ακτινιδίων, ελαιών, αλιευμάτων, μελιού κλπ]

Ο εγκιβωτισμός της κοίτης του ποταμού Αράχθου και η από αυτόν αξιοποίηση παρόχθιων εκτάσεων μέσα από το πλεύσιμο του ποταμού

Τα αντιπλημμυρικά έργα της εύφορης πεδιάδας μας

Η τουριστική αξιοποίηση του ορεινού όγκου αλλά και της Κορωνησίας και της Κόπραινας και βεβαίως

Η λειτουργία δύο μεγάλων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την παράλληλη λειτουργία των υπαρχόντων σχολών και του Στρατοπέδου

θα καταστήσουν την Αρτα όχι μόνον επισκέψιμο προορισμό αλλά και μόνιμο τόπο διαμονής.

Με τις επιλογές μας ας προσπαθήσουμε να γίνει ο νομός μας καλύτερος από ότι σήμερα.

Εχω υποβάλλει -αρμοδίως- αίτημα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές με το δικό μου σύνθημα να είναι: « Μαζί για όλους. Πάμε Μαζί; »

Εφόσον, εντός των επομένων ημερών, προτιμηθώ ανάμεσα στους άξιους υποψηφίους βουλευτές [οι οποίοι προ καιρού επέτρεψαν οι συνθήκες και έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες τους] θα εργαστώ για τα αμέσως παραπάνω μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και ενότητας.

Εάν πάλι δεν μου εμπιστευθούν σύντομα την μία εκ των θέσεων του υποψηφίου βουλευτή, θα εξακολουθήσω, με κάθε πρόσφορο τρόπο και από οποιαδήποτε θέση, να παραμένω χρήσιμος για τον τόπο μου και τους υπέροχους ανθρώπους του.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα