23.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Τalk of the town η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Άρη Ραβανού

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟΥ με τον τίτλο “Η ελληνική οικονομική κρίση στη “μαύρη τρύπα” της Ηγεσίας”, η οποία διοργανώθηκε από τις εκδόσεις ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ στην αίθουσα εκδηλώσεων του τελευταίου.

Σύμφωνα και με το πρόγραμμα την εκδήλωση συντόνισε ο δικηγόρος και συγγραφέας Ευάγγελος Σακέλλιος και μίλησαν για το βιβλίο ο Νίκος Στάμος – δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΗΧΩ της Άρτας, η Λουϊζα Σκούρα – Υποψήφια διδάκτωρ Ε.Μ.Π., Μέλος Πολ. Γραμματείας του ΜέΡΑ 25, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε με την εμπειραστατωμένη τοποθέτησή του ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης – συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.
Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια οργανωμένη προετοιμασία, η αίθουσα γέμισε από τους φίλους του αρτινού δημοσιογράφου και συγγραφέα του βιβλίου και βέβαια ήταν ευκαιρία για πολιτικές ζυμώσεις και πηγαδάκια, καθώς είχε συγκεντρωθεί σχεδόν όλος ο πολιτικός και αυτοδιοικητικός κόσμος της περιοχής, προκειμένου να παρακολουθήσουν την όμορφη αυτή εκδήλωση. Έτσι κυριολεκτικά αυτή η εκδήλωση έγινε το talk of the town του μήνα.

Συγκινημένος και ο Άρης Ραβανός, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την τιμή να αποδεχθούν την πρόσκλησή του, ενώ με ανάρτηση στο FB ανέφερε: “Πολλές πολλές πολλές ευχαριστίες. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά απόψε στην Αρτα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυγιάννης για την παρουσίαση του βιβλίου μου, «η ελληνική οικονομική κρίση στη μαύρη τρύπα της ηγεσίας». Περισσότερα για τους παρευρισκόμενους αύριο. Συγκινητική η εικόνα απόψε σε μια αμιγώς πολιτική σύναξη“.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα