16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Με δέκα ράμματα από επίθεση αδέσποτου στο κέντρο της Άρτας

Διαβάστε επίσης

Με 10 ράμματα την “γλίτωσε” το συμπαθητικό σκυλάκι Ελίζαμπεθ από επίθεση αδέσποτου στο κέντρο της Άρτας τις προηγούμενες ημέρες. Το αδέσποτο επιτέθηκε και στην ιδιοκτήτρια της Ελίζαμπεθ, την γνωστή συμπολίτη μας Εύη Λουκά, η οποία σοκαρίστηκε από το γεγονός αυτό και εξεδήλωσε την απορία της για την κατάσταση αυτή με ανάρτησή της στο FB:
2022 στο κέντρο της Άρτας πηγαίνεις βόλτα με το σκυλάκι σου και συναντάς αδέσποτο. Επιτίθεται στο σκυλάκι σου και καταλήγεις στο κτηνίατρο με 10 ράμματα. Επαναλαμβάνω 2022! Όχι σε ορεινό ακατοίκητο χωριό αλλά στο κέντρο της πόλης…. Τι να συζητάμε τώρα….
Να σημειώσουμε ότι ο σύζυγος της Εύης Λουκά, ο γνωστός ψυχίατρος Στάθης Μπαρτζώκας δεν αντιμετώπισε με την ίδια ψυχραιμία το περιστατικό και δικαιολογημένα σε μεγάλο βαθμό και επεσήμανε την αδιαφορία των αρχών για τέτοια φαινόμενα. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά:
Δήμος Κατεργαραίων
Έτσι και πάθαινε κάτι το σκυλάκι μας Elizabeth και η γυναίκα μου Εύη από το αδέσποτο-δολοφόνο που μας επιτέθηκε στο κέντρο της Άρτας για να μας σκοτώσει είχατε τελειώσει από σήμερα και όχι τον Οκτώβριο που έρχεται. Σας φυλάμε 9 χρόνια και δεν μιλάμε θα σας τελειώσουμε έχω απασφαλίσει σε όλα τα θέματα είστε λάθος…

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα να ξεχαστεί αυτή η περιπέτεια…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα