11.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Το ΠΑΣΟΚ στην Άρτα στοιχηματίζει πλέον στην Αυτοδιοίκηση…

Διαβάστε επίσης

Παρά το γεγονός ότι η ψυχρολουσία της απώλειας της έδρας για το Νομό της Άρτας, αυτόματα σημαίνει και έλλειψη κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ από την περιοχή μας, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Άρτας προσπαθεί να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία και να κάνει δυναμικό άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, προσπαθώντας να κρατήσει την κοινωνική της παράσταση σε υψηλό επίπεδο.
Τόσο ο Νίκος Νικολάου, ως εκπρόσωπος του τομέα Αυτοδιοίκησης, αλλά και τα δυο νέα και δραστήρια στελέχη της Νομαρχιακής, ο Θεόδωρος Γόγαλης και η Ανδριάνα Οικονόμου, έχουν προγραμματίσει σειρά επαφών για να διερευνήσουν την δυνατότητα, καθόδου ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Προγραμματίζουν να έρθουν σε επαφή με πρόσωπα, τα οποία έχουν ακουστεί ή εκδηλώσει το ενδιαφέρον για επικεφαλής συνδυασμών, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να εκτιμήσουν κατά πόσο είναι δυνατή μια τέτοια συνεργασία.
Ήδη έχουν έρθει σε επαφή για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με τον Γιάννη Παπαλέξη, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γέφυρα στο Μέλλον και ο οποίος είχε υποστηριχθεί επίσημα από το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές του 2019 και που ο ίδιος έχει αναφέρει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιους, με τις μέχρι τώρα συνθήκες.
Από την ατζέντα των επαφών, δεν λείπει βέβαια και το ενδεχόμενο να συζητηθούν πιθανές συνεργασίες με κοινό υποψήφιο από άλλους πολιτικούς χώρους και βέβαια παίζει έντονα και το σενάριο της επιλογής από τα κεντρικά του κόμματος, του προσώπου που θα αποφασίσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα και βέβαια να σημειώσουμε ότι υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο, οι οποίοι τώρα, πρέπει να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο κόμμα, από τον μόνο εκλόγιμο φορέα που είναι η Αυτοδιοίκηση. Είναι βέβαιο ότι και αυτό το ενδεχόμενο θα διευρευνηθεί και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα