15.5 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Μήνυμα νίκης της ΝΔ στην Άρτα, από την εκδήλωση του Γιώργου Στύλιου στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ…

Διαβάστε επίσης

Με την παρουσία του Αντιπρόεδρου της ΝΔ και υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας του πολιτικού Γραφείου του ΥφΑΑΤ, βουλευτή Άρτας κ. Γιώργου Στύλιου, την Κυριακή στο καφέ ΒΥΖΑΝΤΙΟ…
Εκτός από τους εκατοντάδες φίλους και ψηφοφόρους του αρτινού πολιτικού, οι οποίοι παραστάθηκαν στην εκδήλωση, παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Λιάπης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, ο Προϊστάμενος ΕΛΓΑ Ιωαννίνων κ. Γιάννης Παπαγιάννης, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Διοικητής του Γ.Ν. Άρτας κ. Βαγγέλης Ντάκουλας, ο Διοικητής του Γ.Ν. Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σκανδάλης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας κ. Νίκος Σπύρου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Άρτας κ. Λάμπρος Ανδρέου, ο πρώην βουλευτής Άρτας της ΝΔ κ. Κώστας Παπασιώζος, αλλά και φορείς της Πρέβεζας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν η σύζυγος του Γ. Στύλιου, κ. Κωνσταντίνα Νικολάου και η συνεργάτης του βουλευτή κ.Παρασκευή Ζαρλαχά.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στην μακροχρόνια φιλία που έχει με τον Γιώργο Στύλιο- μετράει 31 χρόνια-, στην κοινή τους πορεία και την εξέλιξή τους. Αναφέρθηκε επίσης στην κυβέρνηση της ΝΔ, των τελευταίων χρόνων, στα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε και βέβαια τις πολιτικές προοπτικές για την επόμενη τετραετία. Ο Κωστής Χατζηδάκης, ανέφερε ότι η Άρτα πρέπει να γίνει γαλάζια στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μήνυμα το οποίο φέρνει και η συγκέντρωση του κόσμου στην συγκεκριμένη εκδήλωση.
Ακολούθως ο Γιώργος Στύλιος, αναφέρθηκε στις δράσεις που έκανε ως ΥφΑΑΤ για την Άρτα, την ενίσχυση του αγροτικού κόσμου και την εξασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος.
Ο Γιώργος Στύλιος ευχαρίστησε όλους τους επίσημους παρευρισκομένους, αλλά κυρίως τους φίλους του, οι οποίοι είχαν γεμίσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του καφέ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (κάνοντας τον Κωστή Χατζηδάκη να αστεϊστεί αναφέροντας “Νέα Δημοκρατία εσωτερικού και Νέα Δημοκρατία εξωτερικού χώρου”), και είχαν προσέλθει προκειμένου να ευχηθούν στον αρτινό πολιτικό.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα