13.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Διαβάστε επίσης

Με θλίψη οι φίλοι και συγγενείς του Γιώργου Μπαρτζώκα τον αποχαιρέτισαν στην εξόδειο ακολουθία που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στον Παντοκράτορα, την εκκλησία της γειτονιάς του.
Ο Γιώργος, ο οποίος ήταν 57 χρονών, ήταν ένα παιδί μάλαμα, με μεγάλη καρδιά και μεγαλύτερη σεμνότητα. Ο Γιώργος σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ζούσε μετά τις σπουδές του στην Άρτα. Τον είχα γνωρίσει στο εμβληματικό ροκ μπαρ της Άρτας το ΑΓΚΑΘΙ, του Γιάννη Σιδεράκη και του Σπύρου Παπαδόπουλου, την δεκαετία του 2000, καθώς ήταν λάτρης της ελληνικής και ξένης ροκ και γενικά των νέων ρευμάτων και κάναμε πολλές συζητήσεις γενικού περιεχομένου. Μας έκανε εντύπωση δε, ότι διέφερε σαν τη μύγα μες στο γάλα, ντυνόταν πάντοτε στην πένα, με το κοστούμι του και την γραβάτα του και πάντοτε αντιμετώπιζε τους νεότερους με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα. Οι γονείς μας ήταν πολύ γνωστοί και κυρίως η μητέρα του Νίτσα (“κυρία Νίτσα” Μπαρτζώκα- Χαραλάμπη) ήταν η δασκάλα, με την οποία έμαθα τα πρώτα γράμματα και την οποία ο Γιώργος υπεραγαπούσε…
Η μεγάλη καρδιά του Γιώργου, το τελευταίο διάστημα, φάνηκε να τον πρόδωσε, αλλά με γενναιότητα και υπομονή και με την στήριξη του μοναδικού του αδελφού Στάθη, μπόρεσε με αξιοπρέπεια και πολέμησε μέχρι την τελευταία στιγμή.
Συλλυπούμαστε τον Στάθη Μπαρτζώκα και την Εύη Λουκά, αλλά και τους φίλους του εκλιπόντος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα