20.8 C
Arta
5 Μαΐου 2024

Ο Ανδρέας Γούλας
δίπλα στον Σιαφάκα…

Διαβάστε επίσης

Ένα από τα πρόσωπα, τα οποία θα είναι δίπλα στον Χριστόφορο Σιαφάκα, πρόκειται να είναι και ο Λογιστής Ανδρέας Γούλας, ο οποίος λόγω της στενής φιλικής και οικογενειακής σχέσης που έχει με τον υποψήφιο δήμαρχο, τάχθηκε αμέσως συμπαραστάτης στην προσπάθειά του.
Σεμνός, χαμηλών τόνων, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε ό,τι επιχειρεί ο φίλος Ανδρέας θα είναι πραγματικά ένα από τα πρόσωπα που συμβολίζουν την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού στον τόπο και βέβαια την εικόνα των νέων υποψηφίων.
Ζει στην Άρτα με την οικογένειά του, έχει ένα επιτυχημένο και οργανωμένο λογιστικό γραφείο και ασχολείται με τα θέματα του κλάδου του, όντας μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των Λογιστών και Φοροτεχνικών, αλλά είναι και πρωτοστάτης για την δημιουργία στην περιοχή μας παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο μέχρι στιγμή υπάρχει μόνο στην πόλη των Ιωαννίνων.
Τον ρωτήσαμε αν έχει υπάρξει κάποιος όρος που τέθηκε στον Χριστόφορο Σιαφάκα, για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και μας απάντησε ότι «δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε ένα αμιγώς κομματικό ψηφοδέλτιο, καθώς δεν συμφωνεί στην Αυτοδιοίκηση να υπάρχουν τέτοιου είδους πολιτικές ταμπέλες».
Εμείς, που έχουμε συνεργαστεί με τον Ανδρέα με άλλους τρόπους, θεωρούμε πραγματικά τυχερό τον συνδυασμό στον οποίο θα συμμετάσχει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα