14.7 C
Arta
7 Μαΐου 2024

Τελικά οι οικογένειες καιρός να ψαχτούν…

Διαβάστε επίσης

Γενικά να ψαχτούμε όλοι μας.

-Η νέα αυτοκτονία έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του 40χρονου αυτόχειρα, που ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Ο αυτόχειρας κάποια στιγμή σηκώθηκε, πήρε το όπλο που είχε στο σπίτι και έγραψε τον επίλογο της ζωής του. Οι φωνές από το σπίτι ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά στη Νεάπολη Λασιθίου, αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Οι αστυνομικοί που απέκλεισαν το σπίτι και έκαναν έρευνα, προσπαθούν πλέον να διαπιστώσουν, όλα όσα κρύβονται πίσω από το τραγικό συμβάν. Οι λόγοι για τους οποίος ο 40χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του δεν έχουν γίνει γνωστοί. Πάντως ο ίδιος φέρεται να μην αντιμετώπιζε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση  συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να κατανοήσουν τι τον οδήγησε στην τραγική αυτή πράξη. Πηγή: cretalive.gr

-Μάνα και γιος βρέθηκαν απέναντι στα δικαστήρια. Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας προκάλεσε θλίψη στους στενούς συγγενείς της, που όπως φαίνεται γνωρίζουν το δράμα που περνάει στον Βόλο…Η μάνα φιλοξενεί τον γιο της και τα παιδιά που έχει αποκτήσει. Η συμβίωση είναι επεισοδιακή με αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς και άγριες σκηνές. Αιτία όπως φαίνεται το αλκοόλ και η εξάρτηση του 42χρονου. Την τελευταία φορά όμως τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Ο γιος άρχισε να κλωτσάει τη μητέρα του, μέχρι τη στιγμή που εκείνη κατέρρευσε μπροστά του, μέσα στο σπίτι. Οι δυο τους, λίγες ώρες μετά, βρέθηκαν απέναντι στα δικαστήρια.
Μάνα και γιός κατέληξαν χθες Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στα δικαστήρια, με τον δεύτερο να κατηγορείται για επίθεση και την 61χρονη μητέρα του, να ζητάει προστασία. Ο 42χρονος επιτέθηκε χθες με βαναυσότητα στην 61χρονη μητέρα του, στο σπίτι της οποίας είναι φιλοξενούμενος μαζί με την οικογένειά του. Το αλκοόλ έχει δημιουργήσει ένα αρρωστημένο οικογενειακό περιβάλλον όπου ο 42χρονος χρησιμοποιεί βία, σε σημείο που η μητέρα του να τον καταγγείλει καθώς στην τελευταία του επίθεση, ήταν εκτός εαυτού και την κλωτσούσε. www.prokirixi.gr

-Mητέρα σε έξαλλη κατάσταση κτύπησε τον άντρα της και τον γιό της με μαχαίρι στην πλάτη.  Στο δικαστήριο ο γιός δεν έκανε πίσω ώστε να μην γίνει δίκη.

Αυτά είναι τώρα τελευταία. Μας σοκάρουν με του που θα ανοίξουμε τον υπολογιστή. Μας κάνουν σμπαράλια την ημέρα μας. Να όμως μια εξηγήσει για την παιδική βία και τους καθημερινούς τραμπουκισμούς. Με τέτοια οικογενειακά φαινόμενα οδηγούμαστε καθημερινά σε τσακωμούς  στα σχολεία στην εργασία στους δρόμους. Τον Άλκη τον σακάτευαν για ώρα νέοι στην Θεσσαλονίκη και δεν τους καίγονταν καρφί. Όχι πως τώρα άλλαξαν, από ότι λένε στο δικαστήριο που γίνεται. Οπαδική βία.

Ευτυχώς μετά από ώρα άλλαξε το σκηνικό στα ΜΜΕ και ασχολούνται με την νέα σύντροφο του Κούγια και ότι στην πρώην την κ. Βατίδου δεν της αρέσει. Ευτυχώς ξαναλέω. Βουρ για νέα μελέτη. Τι θα πει ο μέγας νομικός. Που το πάτε και αυτό.  Και εκεί που γελούσαμε με τα λεγάμενά του σκάει και η είδηση-διαταγή Αλέξης Κούγιας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου να αποφυλακιστεί άμεσα χωρίς χρονοτριβή» – Η νέα ανακοίνωση του μεγάλου.

Μας δίνει και λίγη χαρά ο Τσιτσιπάς και για πρώτη φορά θα είναι Έλληνας στον μεγαλύτερο τελικό. Απέκλεισε με 3-1 τον Κατσάνοφ.

Αλλά και ο Πούτιν σήμερα έκλεψε την παράσταση με τα παπούτσια με τακούνια για να μην είναι κοντούλης μέσα στην ομάδα των φοιτητών που τον επισκέφτηκαν. Επιτέλους Πούτιν χωρίς αναφορά σε πόλεμο. Επιτέλους.

Ας ξαναγυρίσουμε στον πόνο μας. Καιρός να ψαχτούν οι οικογένειες. Καιρός να πάνε στον ψυχολόγο και στον ψυχίατρο ακόμη. Δεν βλέπω σε όλους μας να κυριεύει η λογική. Ναι κοιτάξτε μέσα σας και θα δείτε πόσος πόνος κρύβεται.

Μέχρι και ο Snik φώναξε: “Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι να βγάλετε τα λεφτά σας”  Ναι είπε μια μεγάλη αλήθεια. Είπε κάτι που έχει μέσα του κομμάτι της κακής μας καθημερινότητας. Αν φωλιάζεις όλη μέρα στο καναπέ με το κινητό στο χέρι χάνεις την δυναμική γίνεσαι εύκολα κρινόμενος από τον ομήγυρη και οι αντιδράσεις σου είναι άγνωστες. Η βία κρύβεται και εκεί.  

Κρύβεται και στους χαρακτηρισμούς καθημερινής κουβέντας στο σπίτι. Κρύβεται στους μορφασμούς και στα υπονοούμενα. Κρύβεται όταν στις κλειστές πόρτες του σπιτιού ο καθένας θέλει να πει την χαζομάρα του. Φίλοι όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες. Μην γινόμαστε τέρατα της στιγμής, επιθετικοί χωρίς λόγο. Σκέψη και λογική. Αυτά τα δύο φθάνουν. Αλλά καιρός να γίνουμε φίλοι με τους γείτονες να καλημεριζόμαστε με χαρά να λέμε τα πάντα με ευχαρίστηση. Σε πολλές περιπτώσεις ο αποξένωση ήταν αιτία της αδιαφορίας και έτσι δεν έγινε προσπάθεια να γλυτώσουν οι απέξω το κακό. Σκεφτείτε το και αυτό. Κάνετε μια νέα αρχή.

ΛΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα