19.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Πυρ-ομάδα την Τσικνοπέμπτη

Διαβάστε επίσης

Τσικνοπέμπτη  16/2/2023 η πόλη της Άρτας θα ντυθεί στα κόκκινα μιας και το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας διοργανώνει για πρώτη φορά την «Πυρ-ομάδα». Όλες και όλοι ντυμένοι με κόκκινες κάπες, με κόκκινα καπέλα και κόκκινες περούκες, κρατώντας αναμμένες δάδες και μπαλόνια θα παρελάσουν στο κέντρο της πόλης δίνοντας ένα επιπλέον αποκριάτικο χρώμα. Την «Πυρ-ομάδα» θα συνοδεύουν οι μουσικοί ήχοι των ΚrotalΑrta καθώς και ζογκλέρ με φωτιές. Η δράση θα κλείσει με αναμμένα κόκκινα φαναράκια που θα ανέβουν και θα φωτίσουν τον ουρανό.

 Ώρα έναρξης 8 μ.μ. από την πλατεία Κιλκίς. Ώρα συγκέντρωσης 7:30.

Σε 3 σημεία της παρέλασης ο Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Άρτας θα στήσει stand με κεράσματα για όλους τους καρναβαλιστές και όχι μόνο!

Ο Δήμος Αρταίων χρηματοδότησε την αγορά κόκκινου υφάσματος με το οποίο ράφτηκαν 75 κάπες για τους συμμετέχοντες. Το  Επιμελητήριο Άρτας κάλυψε τα έξοδα του ραψίματος ενώ ο επιχειρηματίας κ. Παπαηλίας («Πρωτομάστορας» – «Στο Μονοπλιό») κάλυψε το κόστος (ύφασμα και ράψιμο) για επιπλέον 30 κάπες.

Επίσης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας μας παραχώρησε 40 δάδες γι’ αυτή την παρέλαση και οι υπόλοιπες 20 αγοράστηκαν με έξοδα του Καρναβαλιού.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας και η επιτυχία της θα είναι υπόθεση όλων μας.

 Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και σε όλους για μια δημιουργική συμμετοχή τόσο στην «Πυρ-ομάδα» της Τσικνοπέμπτης όσο και στην μεγάλη κεφάτη καρναβαλική παρέλαση του Σαββάτου 18/2/2023.

Συνεχής ενημέρωση στη σελίδα μας στο FB: Καρναβάλι Γυναικών Άρτας και για επικοινωνία: Κική Μανοπούλου – τηλ:6936393456

Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα