21.8 C
Arta
7 Μαΐου 2024

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας ο Χρήστος Γκόκας, ως τομεάρχης μεταφορών του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε το διάστημα αυτό ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Χρήστος Γκόκας, με την ιδιότητά του ως ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ του κόμματος, δηλαδή αρμόδιος για τα θέματα του σιδηροδρόμου, για τον οποίον έχει κάνει πολλές ερωτήσεις και βέβαια έχει δώσει περισσότερες συνεντεύξεις για τους κινδύνους της ασφάλειας…
Τον είδαμε δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, στο σημείο του πολύνεκρου ατυχήματος στα Τέμπη, να τον ενημερώνει για τα θέματα λειτουργίας των σιδηροδρόμων.

Αλλά και περαιτέρω, στην κατάρτιστή του αναφέρθηκε στο πλαίσιο τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Δουδωνής ο οποίος ανέδειξε τις συνεχείς παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή σχετικά με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων αναφερόμενος στον αρτινό βουλευτή:

«Επικοινώνησα με τον τομεάρχη μας τον κ. Γκόκα, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ο οποίος μου είπε ότι έκανε επανειλλημένα ερωτήσεις στον κ. Καραμανλή για το θέμα – όπως και όλη η αντιπολίτευση- και εκείνος τον ειρωνευόταν. Όταν ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι “διασφαλίζουμε την ασφάλεια των σιδηροδρόμων” και μετά από οκτώ μέρες γίνεται αυτό, τι να πω; Είναι αυτή αντικειμενική πολιτική ευθύνη; Η αντικειμενική πολιτική ευθύνη στην οποία αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, είναι “έτυχε μια στραβή στη βάρδια μου” στα νομικίστικα. Και μην ακούω για παραιτήσεις έναν μήνα προ των εκλογών. Δεν έχουν νόημα. Πρέπει να σταθούμε στο πρόβλημα και να παραδεχθούν οι άνθρωποι τις ευθύνες που έχουν» κατέληξε ο κ. Δουδωνής συμπληρώνοντας ότι: «Είχαμε αυτό το τεράστιο εργαλείο του Ταμείου Ανάκαμψης. Πόσα σχεδίασε η κυβέρνηση να διαθέσει για τους σιδηροδρόμους; Μερικές δεκάδες εκατομμύρια ενώ χώρες του εξωτερικού θα διαθέσουν δισεκατομμύρια».

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δουδωνής, επρόκειτο να παρευρεθεί στην Άρτα, ως επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, την προηγούμενη Παρασκευή στο Επιμελητήριο, αλλά λόγω του εθνικού πένθους, η εκδήλωση ματαιώθηκε.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα