15.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Άρτας ,  κόντρα στον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα.

Διαβάστε επίσης

Δεύτερη συνεχόμενη ευρεία νίκη για την Αναγέννηση Άρτας , που επιβλήθηκε του Παναγροτικού Αγίου Σπυρίδωνα με σκορ 0-7 και παρέμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα , στον αγώνα που διεξήχθει στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας , την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 στις 16:00  Η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ  του Αντώνη Χριστογιάννη , ενώ ο Χρήστος Σιδηρόπουλος με δύο γκολ κλείδωσε το τρίποντο για την Αναγέννηση που ήταν και το σκορ για το πρώτο  ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας σημείωσε άλλα τέσσερα γκολ με τους Αλέξανδρο Παπακίτσιος(2) Αντώνη Χριστογιάννη και Δημήτρη Παππά. 

Επόμενη αγωνιστική  η Αναγέννηση Άρτας , θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του  Α.Ο. Φιλοθέης  , στον αγώνα που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α΄’ ΕΠΣ Άρτας , το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

Αναγέννηση Άρτας(Δημήτρης Θώδης): Νικολαΐδης (Μαλίζογλου)  , Παπακίτσος Αλ. Καζελης(Γκαρτζώνης) ,  Κακιώνης ,   Καλιακάτσος , Αρτέμης , Μουσιωτίτσας(Μπιθυκούκης) , Χριστογιάννης  ,Σιδηρόπουλο(Δήμος)  , Παππάς(Τσιλιγιάννης).

Στον πάγκο ήταν οι:  Μαλίζογλου , Γκαρτζώνης , Δήμος , Μπιθυκούκης , Τσιλιγιάννης , Τσώλας , Τζούνης , Τσέτσος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα