11.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη επισκεψιμότητα η 4Η Έκθεση ARTA Scale Model Show

Διαβάστε επίσης

Εκθέτες από όλη την Ελλάδα και από το Εξωτερικό

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη της Άρτας και της άρτιας διοργάνωσης «γέμισαν» τις αποσκευές τους οι Έλληνες και Ξένοι εκθέτες που επισκέφτηκαν την  4Έκθεση ARTA Scale Model Show. 

Φέτος η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, ένα γεγονός που έδωσε στην έκθεση μεγαλύτερη επισκεψιμότητα λόγω της άνετης αίθουσας και του χώρου στάθμευσης.

Το ARTA 4th Scale Model Show αποτέλεσε διαφήμιση για την πόλη μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με περισσότερους απο 300 συμμετέχοντες που ταξίδεψαν ως την πόλη μας το τριήμερο 12-14 Μαΐου και τα 582 εκθέματα που παρουσιάστηκαν στο κοινό καταμαρτυρούν την καλή δουλειά που έγινε από τα μέλη του συλλόγου στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσης. 

Καλεσμένοι της φετινής εκδήλωσης, οι Παγκοσμίου Φήμης Μοντελιστές 

Per Olav Lund, Μέγας Τσώνος και Χρήστος Κατσέλος.

Ο Σύλλογος πλέον διαθέτει δικό του χώρο στο παλιό δημοτικό σχολείο της Γραμμενίτσας, ύστερα από παράχωρηση  της Δημοτικής Αρχής στον Σύλλογο, ένα γεγονός που έδωσε στο σύλλογο μας ώθηση και μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς μοντελιστές που θέλουν να μάθουν από τους ειδικούς τα μυστικά του μοντελισμού και μάλιστα τα παιδιά παρουσίασαν και τα πρώτα τους εκθέματα τους.

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους από την επικράτεια και εξωτερικό, αλλά και τους μοντελιστές μη μέλη συλλόγων που ταξίδεψαν ως την Άρτα.

Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Τον Δήμο Αρταίων,την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου,το Επιμελητήριο Άρτας καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο, τον ΟΕΒΕ Ν. Άρτας για την στήριξη τους τους ως συνδιοργανωτές της έκθεσης.

Τους χορηγούς μας και τους δωροθέτες.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ προσωπικά στους:

Δήμαρχο Αρταίων , Χρήστο Τσιρογιάννη, που διαχρονικά στηρίζει τα αιτήματά μας, στις τοπικές επιχειρήσεις που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που διανύουμε, αναγνώρισαν και στήριξαν το έργο και την προσφορά του συλλόγου μας στα πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα της πόλη μας,

Στον Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Ενέργειας Κο Φώτη Φώτιο που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και τέλος 

στον ΣΜΧΟ (Ι) Ασημακόπουλο Βασίλειο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας  για την παραχώρηση των εκτινασσόμενων καθισμάτων των αεροσκαφών F-104G & T-37 δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν σε αυτά..

Πλέον το ARTA Scale Model Show καθιερώνεται ως μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στην Ελλάδα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 17 Μαιου 2024  ημερομηνία έναρξης του  ARTA 5th SCALE MODEL SHOW.

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα