13.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Οι δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών της Άρτας στα Social Media για το αποτέλεσμα των εκλογών

Διαβάστε επίσης

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Ανασυντασσόμαστε και δυναμώνουμε


Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, ξεχωριστά την καθεμιά και τον καθένα σας, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για εμένα.
Μου δίνετε τη δύναμη και τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσπάθεια, από τα βουλευτικά έδρανα, για να ανεβάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται το Νομό μας.
Από σήμερα, μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ανασυντασσόμαστε, αλλάζουμε δυναμικά, δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ και προχωράμε.
Αισιόδοξα και αποφασιστικά.
Για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερο το σήμερα και το αύριο όλων μας, στην Άρτα και σε ολόκληρη τη χώρα.

ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Εκλογικός θρίαμβος για τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη

Εκλογικός θρίαμβος για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι μια ΝΙΚΗ για την πρόοδο της πατρίδας μας.
Στην Άρτα μας, δόθηκε νωπή ισχυρή εντολή στον υπουργό κ. Γιώργος Στύλιος να συνεχίσει το έργο του, και είναι άξιος συγχαρητηρίων! Η επιλογή των συμπολιτών μου εύχομαι να τους δικαιώσει!
Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους! Θέλω επισης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου σε αυτήν την εκλογική διαδικασία.
Τέλος δεν θα κατάφερνα τιποτα χωρίς την στήριξη της οικογένειάς μου, της αγαπημένης μου Βανέσσας και του μονάκριβου γιου μου, Βαγγέλη, που τους στερήθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΦΑΙΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ: Προχωράμε όλοι μαζί για τις δεύτερες εκλογές

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 1.500 πολίτες της Άρτας που με τίμησαν με την ψήφο τους στον αγώνα που έδωσα για το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα των-ουσιαστικά-δύο μηνών.
Νιώθω περήφανη για τον αγώνα μου και πολύ ευτυχής, καθώς η πορεία αυτή μου έφερε στο δρόμο μου καινούργιους φίλους και συνεργάτες, στους οποίους θα είμαι δίπλα τους από όπου και αν βρίσκομαι.
Το τηλέφωνό μου θα παραμείνει ανοιχτό για όλους.
Η Παράταξή μας κατάφερε να πετύχει ρεκόρ διαφοράς με ποσοστό 20,72% από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Προχωράμε όλοι μαζί για τις δεύτερες εκλογές και τον σχηματισμό μιας ισχυρής Κυβέρνησης για την Ελλάδα μας!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΕΤΗ: Ο μεγάλος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής αύξησε 40% τα ποσοστά του στις εκλογές .Οι πολίτες τίμησαν την νέα μας προσπάθεια .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους , στην πρώτη μου συμμετοχή σε βουλευτικές εκλογές .
Να σας ευχαριστήσω που πιστέψατε σε εμένα και με εμπιστευτήκατε στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε για να φέρουμε την αλλαγή.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το παρόν και το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΙΖΟΥ: Προχωράμε όλοι μαζί για τις δεύτερες εκλογές

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια -κατ’ αρχήν- όλους εσάς που με στηρίξατε στον αγώνα μου, με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023. Για την πλειοψηφία των εκλογέων μου ήμουν προσωπική τους επιλογή και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα για μένα.
Θα ήθελα -επίσης- να ευχαριστήσω όλους, όσοι με βοήθησαν στον αγώνα μου αυτό, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες, που με ενθουσιασμό, με ρομαντισμό και με την πεποίθηση ότι, η πολιτική μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας, δώσαμε ένα διαφορετικό δείγμα πολιτικής γραφής, που συμπυκνώθηκε στον προεκλογικό μου αγώνα και αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα των ψήφων που μου χάρισε η Άρτα στην πρώτη βουλευτική μου υποψηφιότητα.
Η Άρτα με τίμησε και την ευχαριστώ από καρδιάς.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα