17.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Όλγα Γεροβασίλη: Ακούμε τους πολίτες και δίνουμε τη νέα μάχη

Διαβάστε επίσης

Σημεία παρέμβασης της Όλγας Γεροβασίλη, βουλευτή Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και στον Ν. Χατζηνικολάου

23.5.23

Το μήνυμα των πολιτών ήταν ξεκάθαρο. Το λάβαμε. Αλλάζουμε και προχωράμε

Σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε τα ακόλουθα:

–Βρισκόμαστε δύο 24ωρα μετά τις εκλογές. Το σοκ ήταν ομολογουμένως δυνατό. Όμως  ήταν τελικά  χρήσιμο. Ο ελληνικός λαός , μας έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Σας διαβεβαιώ ότι αυτό το μήνυμα το πήραμε. Οι πολίτες  μας είπαν: «Αλλάξτε»!  Κι εμείς είμαστε σε θέση να το κάνουμε και εν κινήσει. Και θα το κάνουμε.

–Διαπιστώθηκε ότι δεν εκπέμψαμε με ισχυρό τρόπο την θετική μας ατζέντα. Επικεντρωθήκαμε περισσότερο στην ‘τεχνική πλευρά’ των εκλογών και όχι στο πρόγραμμά μας αυτό καθεαυτό και σε  ό,τι είχαμε να προτείνουμε στην ελληνική κοινωνία τα οποία εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι προτάσεις θεμελιώδεις και αναγκαίες.

Ο Α. Τσίπρας ανέλαβε την ευθύνη του. Το ίδιο κάνουμε όλοι μας.

Ερωτώμενη κατά πόσον τίθεται ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Ό.  Γεροβασίλη επισήμανε τα εξής:

–Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας νέος ηγέτης γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα παλιό κόμμα. Είναι ένας ισχυρός ηγέτης που ανέδειξε το κόμμα σε κυβερνητική δύναμη και τέλος είναι ο μόνος πρωθυπουργός της μοναδικής κυβέρνησης που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, σε ράγες ανάπτυξης,  με την κοινωνία όρθια, και γεμάτα ταμεία.

–Αυτός ο ηγέτης δεν φυγομαχεί.  Θα παραμείνει στη θέση του και θα δώσει αυτή τη μάχη. Ανέλαβε την ευθύνη του, ως Πρόεδρος . Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αναλογικές ευθύνες και σε πολλούς από εμάς. Τις οποίες επίσης οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και το κάνουμε.

Μπαίνουμε ξανά  στη μάχη των νέων εκλογών με προγραμματικούς όρους για τα πραγματικά επίδικα που απασχολούν την κοινωνία.

–Στον πολιτικό αγώνα υπάρχουν και νίκες και ήττες.  Καμία πολιτική πορεία δεν στέφεται με συνεχείς νίκες, όπως δείχνει η ιστορία όλων των κομμάτων.

–Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε νέες εκλογές. Και θα δώσουμε τη μάχη με όρους προγραμματικούς,  για τα πραγματικά επίδικα τα οποία απασχολούν την κοινωνία και για τα οποία έχουμε απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα