12.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Νικήτας Κακλαμάνης και Κωστής Χατζηδάκης στην Άρτα την Τετάρτη

Διαβάστε επίσης

Την Άρτα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 07 Ιουνίου 2023 κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Βουλευτές Νικήτα Κακλαμάνη και Κωστή Χατζηδάκη, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχουν προγραμματιστεί  πανελλαδικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Α” ο Νικήτας Κακλαμάνης θα περιοδεύσει με την συνοδεία των μελών της ΔΕΕΠ στην πόλη της Άρτας, ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης θα γυρίσει και τα ορεινά του νομού μας…

Να θυμίσουμε ότι τελευταία φορά που ο Κωστής Χατζηδάκης είχε επισκεφτεί την Άρτα ήταν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 συμμετέχοντας στην εκδήλωση της κοπής της πίττας του πολιτικού γραφείου του υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Στύλιου. Στο χαιρετισμό του ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος τότε είχε την ιδιότητα του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων υπογράμμισε την προσωπική σχέση που τον συνδέει με τον κ. Στύλιο σημειώνοντας πως «με τον Γιώργο είμαστε φίλοι πάνω από 30 χρόνια. Για αυτό και έκανα και τόσα χιλιόμετρα για να βρεθώ σήμερα εδώ μαζί σας στην Άρτα και δίπλα του. Για να στηρίξω έναν ήπιο αλλά και δυναμικό πολιτικό, στη μάχη για να έρθει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πρώτη στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Άρτα και φυσικά σε όλη την Ελλάδα». Ακολούθως αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης στους τομείς των συντάξεων και της πρόνοιας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα