19.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΑΡΤΑΣ: ΕΞΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

Το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας συνεχίζει να απαξιώνεται με αποτέλεσμα νευραλγικοί τομείς να μένουν υποστελεχωμένοι, ακόμη και να διακόπτεται η λειτουργία τους. Αφού το νοσοκομείο της πόλης, παρά τις κενές θέσεις δε συμπεριλήφθηκε στη διαδικασία της πρόσληψης ιατρών και αφού έπεσαν στο κενό και οι εκκλήσεις της διοίκησης για εργαζόμενους με μπλοκάκι(!!) στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, η Διευθύντρια Ιατρός Ακτινολόγος υπέβαλε την παραίτηση της λόγω των συνθηκών εργασίας που επικρατούν στο τμήμα.

Δεν πρόκειται για κεραυνό εν αιθρία, αφού έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παραιτήσεις που λαμβάνουν χώρα όχι μόνο στο Νοσοκομείο της Άρτας αλλά σε όλη τη χώρα, ως αποτέλεσμα της συνολικής απαξίωσης του δημόσιου τομέα Υγείας, προς βορά του ιδιωτικού όπου έχει πρόσβαση μόνο όποιος μπορεί να πληρώσει…

Όπως σωστά τοποθετήθηκε με δημόσια ανάρτησή της η Διευθύντρια του Εργαστηριακού τομέα: «Είναι μια σημαδιακή για όλους εμάς παραιτηση γιατί σηματοδοτεί την αρχή του τέλους που σύντομα έρχεται για το νοσοκομείο μας. Ας μην πει κανείς ότι δεν το ξέρει… Θα μπορούσαν να είχαν προ πολλού ενεργήσει.»

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα