16.8 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τον Πρόεδρο, το Δ.Σ και τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Άρτας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Διαβάστε επίσης

Χρ. Τσιρογιάννης: «Αναγνωρίσιμο και μετρίσιμο το έργο του Ερυθρού Σταυρού Άρτας, στην τοπική μας κοινωνία».

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το πρωί στο Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτη Γαλάνη και το Μέλος του Δ.Σ του Παραρτήματος της Άρτας Σοφία Εξάρχου.   

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Πρόεδρο τα μέλη του ΔΣ, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Δήμου και Ερυθρού Σταυρού Άρτας, όπως και την υλοποίηση συνεργειών σε κοινωνικά θέματα και θέματα υγείας.

Ο Δήμαρχος, σε δήλωσή του, τόνισε πως είχε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον κ.Γιώργο Βασιλείου σημειώνοντας πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στη χώρα μας, με σπουδαία κοινωνική και φιλανθρωπική δράση και στην πόλη μας.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μια στενή συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας, ο οποίος συμβάλλει εθελοντικά, σε κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου και δράσεις δημόσιας υγείας», επεσήμανε ο κ. Τσιρογιάννης.

Κλείνοντας, ανέφερε πως «Είναι δεδομένη η στήριξη μας, στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η συνεργασία μας. Γνωρίζω το έργο τους και πραγματικά είμαι υπερήφανος ως Δήμαρχος, για τα μέλη του ΔΣ, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές του Παραρτήματος στην πόλη μας, που στέκονται δίπλα στο συνάνθρωπο μας».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα