10.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. δεσμεύεται για ένα νέο δημόσιο δωρεάν Εθνικό Σύστημα Υγείας που νοιάζεται για τους ασθενείς και σέβεται τους υγειονομικούς

Διαβάστε επίσης

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον κ. Πνευματικό από τα ψηφοδέλτια γιατί αποκάλυψε το αληθινό πρόγραμμά της.

Για αυτό τον λόγο, μέχρι και σήμερα το πρωί κανένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας δεν δεχόταν ότι ο κ. Πνευματικός έκανε άκρως προκλητικές δηλώσεις όταν ισχυρίστηκε ότι πρέπει να γίνεται διαλογή των καρκινοπαθών. Γιατί προσπαθούσαν να συγκαλύψουν το κρυφό σχέδιο που έχουν για το ΕΣΥ και του ασθενείς.

Δεν αρκεί, όμως, που τον άφησε εκτός. Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Προέδρου του Αλέξη Τσίπρα θα εξακολουθήσει να πιέζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάτσει στο τραπέζι του debate για να συγκριθούν τα δυο κυβερνητικά προγράμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στην αξία της ανθρώπινης ζωής, θεωρεί ότι το αγαθό της Δημόσιας Υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο.

Την επόμενη τετραετία ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ:

Να αυξήσουμε στο 7% τις δαπάνες για την υγεία.

Να κάνουμε 15000 προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, 5000 τον πρώτο χρόνο.

Να δώσουμε στους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό τις αμοιβές που το λειτούργημά τους απαιτεί. 2000 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ εισαγωγικός μισθός Επιμελητή Β´ και ανάλογες αυξήσεις στους υπόλοιπους βαθμούς. Γενναία αύξηση, πέραν του 10% των δημοσίων υπαλλήλων, για τους υπόλοιπους υγειονομικούς. Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Να μονιμοποιήσουμε όλους τους συμβασιούχους της πανδημίας.

Να φέρουμε στο επίκεντρο τις ανάγκες ασθενών και υγειονομικών με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την Κυριακή θεμελιώνεται η πρωταρχική επιδίωξη για ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ποιότητα στην παροχή υγείας, ποιότητα στην θεραπεία των ασθενών, ποιότητα στα νοσοκομεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. δεσμεύεται για ένα νέο δημόσιο δωρεάν Εθνικό Σύστημα Υγείας που νοιάζεται για τους ασθενείς και σέβεται τους υγειονομικούς.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα