17.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Το νέο σάρωθρο και στα χωριά του Δήμου Αρταίων

Διαβάστε επίσης

Μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν καθημερινά στην πόλη και σε Τοπικές Κοινότητες. Εκτός από τα μηχανήματα έργου και τις παρεμβάσεις καθημερινότητας και καθαριότητας που εκτελούνται από τα τεχνικά  συνεργεία  και τα συνεργεία καθαριότητας,  σε συνεννόηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ήδη καθαρίζει και το νέο σάρωθρο του Δήμου σε γειτονιές της πόλης και σε χωριά, με σκοπό την ενίσχυση της καθαριότητας και κατ’ επέκταση της βελτίωσης της καθημερινότητας δημοτών.

Το νέο υπερσύχρονο  σάρωθρο,  με το οποίο ενισχύθηκε πρόσφατα η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις Κοινότητες Κεραματών, Κωστακιών και Κιρκιζατών, ενώ συνεχίζει και σε άλλες περιοχές σε όλο το εύρος του Δήμου, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Υπηρεσίας.

«Ο εξοπλισμός της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας αναβαθμίζεται κι εκσυγχρονίζεται, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας ένα Δήμο πιο καθαρό. Καθημερινά οι άνθρωποι μας δίνουν μάχη για την απομάκρυνση των απορριμμάτων και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, έχοντας στη διάθεσή μας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού που η Δημοτική μας κατάφερε να προμηθευτεί. Οι δημότες αξίζουν να απολαμβάνουν μια πόλη όμορφη και καθαρή. Σε αυτή την προσπάθεια αναζητούμε και τη δική τους συνδρομή, με σεβασμό και οικολογική συνείδηση», τόνισε ο Δήμαρχος επιβλέποντας το νέο σάρωθρο επί το έργον, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Μπουκουβάλα, τον Πρόεδρο των Κεραματών Δημήτρη Κατσαρό, των Πρόεδρο των Κωστακιών Βησσαρίων Νούλη και τον Πρόεδρο των Κιρκιζατών Νίκο Μπέλλο.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα