25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου και απόκτηση voucher.

Διαβάστε επίσης

Πρόεδρος  ΔΗΚΕΔΑ: «Παιχνίδια, κολύμπι, μουσική και αθλητισμός από το ΚΔΑΠ του Δήμου μας».

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αρταίων, βρέθηκε  ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΚΕΔΑ Παντελής Κωλέτσος, με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής λειτουργίας του Δημοτικού ΚΔΑΠ, αλλά και την έναρξη υποβολής των νέων αιτήσεων για απόκτηση voucher μέσω της ΕΕΤΑΑ οι οποίες είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Κωλέτσος ενημερώθηκε σχετικά, από την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ του Δήμου Αρταίων Αναστασία Χριστοφορίδου σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής των νέων αιτήσεων. Στη συνέχεια, συνεχάρη το προσωπικό για την επιμέλεια και τις υποδειγματικές συνθήκες φιλοξενίας, για τις δράσεις μέσω των οποίων καλλιεργούνται οι δεξιότητες των παιδιών.  

«Η εμπιστοσύνη των γονιών στην δημοτική δομή του ΚΔΑΠ μας δημιουργεί αυξημένο αίσθημα ευθύνης για τη διασφάλιση της ποιότητας στην καθημερινότητα των παιδιών», είπε ο κ. Κωλέτσος ενώ χαρακτήρισε το ΚΔΑΠ  ως μια μικρή «όαση» στην καρδιά του καλοκαιριού, που φιλόξενα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά προσφέροντάς τους άφθονο παιχνίδι, αναψυχή, αθλητισμό, κοινωνικότητα και δημιουργική συνεργασία. Σημείωσε πως «ως Δήμος παρέχουμε τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος «Φιλοδήμος» να απορροφήσουμε περισσότερα παιδιά, τα οποία δεν έλαβαν voucher».

Χρηστικές πληροφορίες

–          Είναι ήδη σε εξέλιξη  η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αρταίων (ΚΔΑΠ).

–          Οι γονείς που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ  θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση τους και οι αιτήσεις για την απόκτηση voucher γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στον έξης  σύνδεσμο:  https://aitisi.eetaa.gr/aitisi/landing

–          Για οποιαδήποτε βοήθεια και  πληροφορία, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26810- 71830.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα