20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Ν. Γόγολος: Η Άρτα δεν μπορεί να μείνει πίσω από την αναδημιουργία του ΠΑΣΟΚ!

Διαβάστε επίσης

Το ΠΑΣΟΚ απέναντι στη Δεξιά σε κάθε εκλογή!

Οι εθνικές εκλογές επέτρεψαν την κυριαρχία της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Αυτό αναλύθηκε επαρκώς. Ωστόσο ήταν αποτέλεσμα πολιτικής αδυναμίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και, ενδεχομένως, μη επαρκούς διείσδυσης του ΠΑΣΟΚ στα λαϊκά στρώματα (βλέπε απήχηση στην β’ Αθήνα). Πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στη κοινωνία.

Όλα τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι η χώρα εισέρχεται σε μια νέα στενωπό λιτότητας. Χωρίς εξαιρέσεις και δημοσιονομικά ελλείμματα, όπως επιτράπηκε στην διάρκεια της πανδημίας.

Σε αυτό το περιβάλλον οι πολίτες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν και εμείς, το ΠΑΣΟΚ και οι νέοι άνθρωποι που ενδιαφερόμαστε για την κοινωνική συνοχή, την περιφερειακή ανάπτυξη και την οικονομική ενίσχυση να συναντηθούμε με τους ανθρώπους που αγωνιούν, με τους νέους που ψάχνουν ευκαιρίες.

 Αυτό πρέπει να γίνει μέσα από τις Περιφερειακής και Δημοτικές εκλογές.

 Πολύ σωστά ο Πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης έχει δώσει εντολή για συγκρότηση προοδευτικών ψηφοδελτίων σε όλες τις περιφέρειες, σε κάθε μεγάλη πόλη-έδρα Νομού.

 Εμείς στην Άρτα δεν αποτελούμε εξαίρεση.

 Δεν μπορεί το 2019 με 8,1% το ΠΑΣΟΚ, να κατεβήκαμε στις τοπικές εκλογές με ισχυρή Δημοτική ομάδα και τον Γιάννη Παπαλέξη και τώρα που το κόμμα ανέβηκε στο 12% και οδεύουμε για δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές του 2024, να είμαστε απόντες από τις δημοτικές κάλπες.

Αν αυτό έχουν κάποιοι κατά νου, θα πρέπει να αναθεωρήσουν θέσεις.

 Αν γίνεται από αδυναμία ή ανικανότητα, ας παραμερίσουν.

 Αν, παρ ελπίδα, πρόκειται για υπόγειες διαδρομές με την (τοπική) δεξιά και ακροδεξιά, να το ξέρουν: Οι δημοκρατικοί πολίτες θα τους ανακαλύψουν και θα τους παραδώσουν στη χλεύη της Ιστορίας.

Και να το γνωρίζουν όλοι: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα… άπαξ της τετραετίας. Να κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές και μετά να γίνεται συμπλήρωμα ή παρακολούθημα άλλων!

Αγωνιώ, Προτείνω και Περιμένω πρωτοβουλίες και κινήσεις.

Να ξέρετε είμαστε πολλοί και είμαστε αποφασισμένοι να ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ εκεί που του αξίζει.

Όλοι εμείς δεν θα επιτρέψουμε κάποιοι, εκόντες άκοντες, να κρατήσουν «μικρό» το ΠΑΣΟΚ, γιατί οι ίδιοι έχουν πεπερασμένο πολιτικό ανάστημα.

Πρωτοβουλίες τώρα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή, Ευρεία ολομέλεια με τη συμμετοχή του υπεύθυνου από τα κεντρικά!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα