14.7 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Παναγιώτης Γαλάνης:η διάθεση προσφοράς στον τόπο οδηγεί τις σκέψεις μου για την υποψηφιότητά μου

Διαβάστε επίσης

ΕΡΩΤ1. Πως κρίνετε την θητεία της Δημοτικής Αρχής;

Το έργο της δημοτικής αρχής κρίνεται αναμφίβολα ως θετικό, γεγονός που πιστώνεται πρώτα απ΄όλα στον Δήμαρχο μας, τον Χρήστο Τσιρογιάννη. Είναι μεγάλη η πρόοδος που έχει συντελεστεί σε όλο το εύρος του δήμου και αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι δώσαμε έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το εύρος του δήμου Αρταίων και όχι μόνο στην πόλη της Άρτας. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα εκτιμηθεί και οι πολίτες θα μας κρίνουν θετικά δίνοντας μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε και τη νέα 4 ετία!

ΕΡΩΤ2. Γιατί είστε υποψήφιος εκ νέου;

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το προνομιακό πεδίο της συνάντησης όλων των πολιτών του διευρυμένου δήμου μας. Είναι μεγάλο το πεδίο των δράσεων και εάν κάποιος έχει τη διάθεση να προσφέρει του δίνεται αυτή η δυνατότητα. Αυτή η διάθεση προσφοράς στον τόπο που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά για πάνω από 25 χρόνια, οδηγεί τις σκέψεις μου για την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό μας! Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, συμμετέχω στα κοινά με μοναδικό κίνητρο τη διάθεση προσφοράς στην πόλη μας και στους ανθρώπους της. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου στη θητεία μας και θέλω να συμβάλλω στην ολοκλήρωση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει απέναντι στους δημότες του δήμου Αρταίων. 

ΕΡΩΤ3. Πείτε μου σημαντικά επιτεύγματα της δικής σας πορείας σε θέσεις που αναλάβατε:

Αποφεύγω συστηματικά να μιλάω για τον εαυτό μου. Πάντοτε πίστευα ότι είναι καλύτερο να μιλάει το έργο μας και αυτό να αξιολογείτε από τους πολίτες. Σαφώς και είμαι υπερήφανος για κάποια ζητήματα που επιλύθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου, σε θέσεις ευθύνης που μου ανέθεσε ο δήμαρχος, και για τους στόχους που επιτύχαμε, με σεβασμό και διακριτικότητα απέναντι στους συνδημότες μας. Ξεχωρίζω και ενδεικτικά σας αναφέρω το πρόγραμμα συμβουλευτικής ιατρικής που εφαρμόζουμε σε όλα τα χωριά, σε συνεργασία με τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, η ενσωμάτωση της Βοήθειας στο Σπίτι στην οικογένεια του Δήμου μας και ειδικότερα στην Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, καθώς και τα νέα οχήματα που στελεχώθηκε η υπηρεσία αλλά και το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης όλων των δομών της πόλης μας υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που συνέβαλλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω στην ομαδική δουλειά και χωρίς την βοήθεια και την συνδρομή τους, δεν θα είχαμε το ίδιο πολύ καλό αποτέλεσμα, σε όφελος της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας. 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα