19.5 C
Arta
16 Μαΐου 2024

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ 

Διαβάστε επίσης

Στα Πράμαντα,   στα Βόρεια Τζουμέρκα , βρέθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, το 3ήμερο 7 έως και 9 Ιουλίου ,  για να ενημερώσει και να εμβολιάσει ΔΩΡΕΑΝ τα ανεμβολίαστα παιδιά, με μια ομάδα  παιδιάτρων  αποτελούμενη  από : Αντώνη Κοντό,  Ιωάννη Ρίτσα , Κώστα Νταλούκα , Σοφία Φίνου και Σπύρο Μαζάνη . 

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Πραμάντων   έγινε η  ενημέρωση για τον εμβολιασμό των παιδιών για τον ιό HPV, τον COVID-19 και τη μηνιγγίτιδα . 

Το Σάββατο και την Κυριακή,  8 και 9 Ιουλίου,  πολύ μεγάλη ήταν η  προσέλευση των παιδιών στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων  όχι μόνο για να εμβολιαστούν , αλλά να εξεταστούν και να πάρουν οδηγίες από την ομάδα των παιδιάτρων  .

Ευχαριστούμε πάρα  πολύ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πραμάντων  για την μεγάλη βοήθεια που με πολύ αγάπη μας παρείχε…!
Επίσης  ευχαριστούμε  πολύ τον Δήμαρχο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων  κ. Γιάννη Σεντελέ  καθώς και όλη τη Δημοτική Αρχή για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία !

Η δράση αυτή ονομάζεται «ΟΜΠΡΕΛΑ»  και  οργανώνεται από την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών  Παιδιάτρων  και την ΚΕΔΕ ( Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ).

Επικεντρώνεται στην ενημέρωση και εμβολιασμό των παιδιών για τον ιό HPV, τον COVID-19 και τη μηνιγγίτιδα, σε 10 απομακρυσμένους Δήμους : Αλοννήσου, Αμοργού, Νισύρου, Ιθάκης, Ηρωικής Νήσου Ψαρών, Βόρειων Τζουμέρκων, Οινουσσών, Παρανεστίου , Καλαβρύτων και Γορτυνίας !


Αντώνης Κοντός Παιδίατρος 

Μέλος της  Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα