24.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Συλλογική η προσπάθεια αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

Διαβάστε επίσης

Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλλεται η είδηση για την προκήρυξη δύο (2) νέων θέσεων ιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ενός ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Ακτινολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄ (Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα) και ενός ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Νεφρολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β΄ (Μονάδα Τεχνητού Νεφρού), όπου αναφέρεται στη δέσμευση του βουλευτή Ν.Δ. Άρτας κ. Γιώργου Στύλιου ότι θα συνεχίσει να μάχεται για τη στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας και της Υγείας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η υγεία αποτελεί ένα δημόσιο αγαθό, το οποίο δεν κομματικοποιείται και όλοι οι πολίτες δικαιούνται να το απολαμβάνουν. Η αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, με απαρχή της την έκδοση της εν λόγω προκήρυξης (ΑΔΑ: ΨΜ8Θ4690ΒΒ-ΨΩ6), θα πρέπει να θεωρηθεί ως αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας των εργαζομένων του νοσοκομείου, των βουλευτών του νομού και των δράσεων των Νομαρχιακών Επιτροπών. 

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι προκηρύχθηκαν δύο νέες θέσεις ιατρών, για την κάλυψη όμως των ελλείψεων και την επίλυση των προβλημάτων που απορρέουν από αυτές, απαιτείται διαρκής, συλλογικός αγώνας και όχι εφησυχασμός.

Στην Ολομέλεια της Δημόσιας Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, παρουσία του νεοεκλεγέντος βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Παραστατίδη Στέφανου, μετέφερα τα προβλήματα του νοσοκομείου και την πρότασή μου για παροχή κινήτρων σε νέες προκηρύξεις, τα οποία και θα ενεργοποιήσουν το ενδιαφερόμενο επιστημονικό, ιατρικό, διοικητικό προσωπικό ώστε να στελεχωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας αλλά και κάθε Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας της χώρας, που χρήζει στελέχωσης προσωπικού.

Τα κίνητρα αποτελούν στοιχεία ζωτικής σημασίας, “just a little and it goes a long way”.

Θεόδωρος Γόγαλης

Μέλος Τομέα Δημόσιας Διοίκησης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής 

Υπεύθυνος Τομέων Δημόσιας Διοίκησης, Υγείας και Οικονομικού ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άρτας 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα