13.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ανατροπή με πρόταση υποψηφιότητας Γιάννη Παπαλέξη και Τζένης Ταπραντζή (;) (UPDATE)

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ υπέβαλε στην διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Άρτας, η οποία διεξάγεται αυτή την στιγμή, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Γιάννης Παπαλέξης, με πρόσκληση συμμετοχής της Τζένης Ταπρατζή σε κοινό νέο ψηφοδέλτιο.
Η συζήτηση αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να διασταυρώσουμε περαιτέρω το περιεχόμενο της, αναμένουμε το αποτέλεσμά της.
Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω πρόταση, που ως κεραυνός εν αιθρία ετέθη, πιθανόν να δημιουργήθηκε από την πίεση της έλλειψης πολιτικής πρότασης της κεντροαριστεράς και την βούληση του πολιτικού προσωπικού και των φίλων του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουν στην Αυτοδιοίκηση.

UPDATED: Την διαθεσιμότητά του έθεσε ο Γιάννης Παπαλέξης, έτσι ώστε να είναι επικεφαλής ενός δημοτικού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, εφόσον βέβαια δεν παρουσιαστεί κάποιος άλλος υποψήφιος για την θέση. Ζήτησε σαφή δέσμευση των μελών της Ν.Ε. αλλά και των υποψηφίων βουλευτών ότι θα συνδράμουν στον σχηματισμό του ψηφοδελτίου, προτείνοντας ικανό αριθμό υποψηφίων συμβούλων και τοπικών συμβούλων για να υπάρξει μια συγκροτημένη παρουσία, συνυπολογιζομένου του μικρού χρονικού διαστήματος του ενός μηνός μέχρι την υποβολή του συνδυασμού και δυομισι μηνών μέχρι τις πρώτες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ο ίδιος ανέφερε ότι θα κάνει κινήσεις διεύρυνσης, με πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Τζένης Ταπραντζή προσωπικά, αλλά και της έως τώρα δημοτικής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα