18.8 C
Arta
11 Μαΐου 2024

Από την Άρτα, ο πρώτος στην Γεωπονική του Παν. Ιωαννίνων

Διαβάστε επίσης

Ανάμεσα στις πολλές ευχάριστες ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εμείς ξεχωρίσαμε την περίπτωση του παιδιού δυο φίλων της “Α”, του νεαρού Βασίλη Λιανού.

Ο Βασίλης Λιανός κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανεπιστήμιο Γεωπονίας Ιωαννίνων, η οποία ήταν συνειδητή επιλογή του! Η εξαίρετη αυτή επίτευξη δεν αφορά μόνο τον νεαρό φοιτητή, αλλά και τους γονείς του που τον στήριξαν στο ταξίδι του προς τη γνώση και την επιτυχία. Το πανεπιστήμιο είναι ένας από τους πιο κρίσιμα βήματα στην ζωή ενός νέου ανθρώπου. Είναι η πύλη προς την απόκτηση γνώσης, της αυτογνωσίας και της ανάπτυξης των ταλέντων του. Η επιλογή να παρακολουθήσει κάποιος σπουδές στο πανεπιστήμιο γεωπονίας και μάλιστα στον τόπου του δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στον γεωργικό τομέα, αλλά και μια πράξη που συνεισφέρει στην ευημερία της κοινωνίας μας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο νέος που πέτυχε την πρώτη θέση αξίζει όλο τον θαυμασμό και τα συγχαρητήριά μας. Η αφοσίωση και η σκληρή εργασία που επέδειξε είναι παράδειγμα για όλους μας.

Αποδεικνύει ότι με αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό του, κανένα εμπόδιο δεν είναι αήττητο και κάθε στόχος είναι εφικτός. Ταυτόχρονα, αξίζουν ευχαριστίες και στους γονείς του Γιάννη Λιανό αστυνομικό στο τμημα κεντρικών τζουμερκων και τη Συριδούλα Νάστου διοικητικό υπάλληλο στο ΓΝ Αρτας ,που τον στήριξαν και τον ενέπνευσαν σε κάθε του βήμα. Η εκπαίδευση ξεκινά στο σπίτι, και η υποστήριξη από την οικογένεια προσδίδει στον νέο την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσει τα όνειρά του. Είναι αλήθεια πως οι γονείς είναι το πιο σημαντικό παράδειγμα που μπορεί να έχει ένα παιδί, και η αγάπη και η υποστήριξή τους διαμορφώνουν την προσωπικότητά του. Ωστόσο, η επιτυχία αυτή δεν πρέπει να περιορίζεται σε μια μοναδική περίπτωση. Κάθε νέος έχει το δικαίωμα και τη δυνατότητα να διεκδικήσει την εκπαίδευσή του σε ένα πανεπιστήμιο που θα τον αναγνωρίσει και θα τον αναπτύξει. Είναι προς το κοινό μας συμφέρον να ενθαρρύνουμε τους νέους μας να επιλέγουν το πανεπιστήμιο της πόλης μας για τις σπουδές τους.

Η πόλη μας προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά ιδρύματα με πολλές επιλογές σπουδών και προγράμματα που καλύπτουν διάφορους τομείς. Εδώ, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τον πνευματικό τους ορίζοντα, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη και ικανοποιητική καριέρα. Στον Βασίλη που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανεπιστήμιο γεωπονίας, στους γονείς του και σε όλους τους νέους που επιδιώκουν τη γνώση και την επιτυχία, απευθύνουμε τις θερμότερες μας ευχές για ένα λαμπρό μέλλον. Είμαστε βέβαιοι πως η επιμονή και η προσπάθειά τους θα διαμορφώσουν μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα