14.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Δυνατά μπαίνει στην μάχη για την Περιφέρεια ο Απόστολος Πλατσούκας

Διαβάστε επίσης

Το σχόλιο του Περιφερειάρχη Ηπείρου και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” Αλέξανδρου Καχριμάνη είναι χαρακτηριστικό: «Καλή Επιτυχία να έχουμε Κε Απόστολε Πλατσουκα. Βρήκε ο Βλαχος την Γενιά του και ευφρανθει η Καρδιά του. Ευχαριστώ Πολύ. ΠΕ Άρτας»
Και με τον τρόπο αυτόν ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταπήδηση του Απόστολου Πλατσούκα, από τον α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και τον Δήμο Αρταίων όπου είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον β’ βαθμό και την Περιφέρεια.
Να σημειωθεί ότι οι επαφές του Απόστολου είχαν ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν, όταν έγινε πρώτη φορά πρόταση από τον κ. Καχριμάνη για την συμμετοχή στον συνδυασμό του. Παρόλα αυτά, ο Απόστολος επέμενε να μην κάνει το επόμενο βήμα, πριν ξεκαθαρίσει η επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ποιό θα ήταν το επόμενο βήμα και για τον λόγο αυτόν, κράτησε χαμηλούς τόνους, προκειμένου μια ανακοίνωσή του να μην προξενήσει προβλήματα στην δημοτική του ομάδα.
Η απόφαση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να μην συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές, έδωσε το πράσινο φως, προκειμένου να προχωρήσει το πολιτικό ντηλ με τον εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα