19.8 C
Arta
7 Μαΐου 2024

Στο “ΦΩΣ” υποψήφιος ο Μάξιμος Γεωργόπουλος

Διαβάστε επίσης

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο γιατρός Μάξιμος Γεωργόπουλος, γιος του γνωστού επιχειρηματία Μάξιμου Γεωργόπουλου, ο οποίος μετά τις σπουδές του εργάστηκε και στην Άρτα. Ο Μάξιμος είναι ένας νέος άνθρωπος, με φρέσκες ιδέες για τον τομέα της Υγείας, εκεί που θέλουμε την Ήπειρο να πρωτοπορεί και είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΦΩΣ” του Λάμπρου Γεωργόπουλου στην Π.Ε. Άρτας

Ο Μάξιμος ιατρός, ειδικευόμενος καρδιολογίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Άρτας, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπηρέτησε αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι και εργάστηκε ως ειδικευόμενος στο Τζάνειο ΓΝ Πειραιά και στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Κατάγεται από τα Πεστά Ιωαννίνων και τα Λεπιανά της Άρτας, μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, έχει εργαστεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Υπέρταση από την Ιατρική Σχολή του ΈΚΠΑ.

Με τον Λάμπρο Γεωργόπουλο, εκτός από το κοινό επώνυμο τους συνδέει και μια άλλη περίπτωση. Όπως αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, στην ανακοίνωση του ονόματος του Μάξιμο: “μπορει να μην μας συνδέει συγγενική σχέση, ωστόσο μας συνδέει μία μεγάλη συγκυρία: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γεννηθούν δύο άνθρωποι, την ίδια ημέρα του 1979, στον ίδιο τόπο (Άρτα), με το ίδιο επίθετο (Γεωργόπουλος), στην ίδια κλινική;!; Με τον αδερφό του Μάξιμου τις καταρρίψαμε όλες και το καταφέραμε! Παρολίγον αδελφός μου λοιπόν!”
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νεαρό γιατρό.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα