18.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Με τον Γιάννη Στέφο εκ νέου υποψήφια η Ράνια Γκίζα

Διαβάστε επίσης

Από τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή ο νέος επικεφαλής του συνδυασμού “ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ”, και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Στέφος, ο οποίος ως γνωστόν υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Ήπειρο, είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος Ουρανία (Ράνια) Γκίζα, η οποία δεσμεύτηκε να είναι υποψήφια σύμβουλος για την Π.Ε. Άρτας.
Η εκπαιδευτικός Ράνια Γκίζα, είχε εκλεγεί πρώτη φορά στις περιφερειακές εκλογές του 2019 καταλαμβάνοντας μία από τις δυο θέσεις του συνδυασμού για την Π.Ε. Άρτας και στο διάστημα αυτό ανέδειξε μια σωρεία θεμάτων που αφορούν την Άρτα και την Ήπειρο, έχοντας αξιώσεις για μια νέα επανεκλογή. Στο διάστημα αυτό διατήρησε τις “πολιτικές ισορροπίες” στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά έχει και μεγάλη κοινωνική αποδοχή.
Οι εκλογές βέβαια είναι δύσκολες, καθώς η αυτοδιοίκηση δεν είναι αυτήν την εποχή η πρώτη σημαντική προτεραιότητα των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, τα οποία μετά τις εθνικές εκλογές αναζητούν επαναπροσδιορισμό των πολιτικών τους στάσεων, αλλά το βέβαιο είναι ότι στον ελάχιστο χρόνο που απέμεινε θα γίνει προσπάθεια για ένα καλό εκλογικό αποτύπωμα στην περιφέρεια.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Γιάννης Στέφος, σε ανακοίνωσή του ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί το επόμενο διάστημα και τους στόχους του συνδυασμού. Αναφέρει μεταξύ άλλων:
“Βασική μας αρχή είναι η έμφαση στην ανάπτυξη, ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού πλούτου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών σε μια δίκαιη κοινωνία, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η δημοκρατία και η διαφάνεια στη διαχείριση, η λογοδοσία στους πολίτες.
Δεν περιμένουμε από την κεντρική διοίκηση να καθοδηγεί τις προτεραιότητές μας, ούτε βέβαια θα κρυφτούμε πίσω από τις αδυναμίες του κράτους. Δυστυχώς η Ήπειρος σε όλους τους δείκτες ανάπτυξης υστερεί. Τελευταία στην Ελλάδα ,τελευταία και στην Ευρώπη. Θα διεκδικήσουμε, λοιπόν, τους πόρους και θα υλοποιήσουμε τα έργα και τις δράσεις που θα μας βγάλουν από αυτή την υστέρηση.
Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» , τις επόμενες μέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τις/τους υποψήφιες/ους περιφερειακούς συμβούλους-συμπολίτες μας που γνωρίζουν τα θέματα της αυτοδιοίκησης, που παλεύουν στα κινήματα, που δρουν μέσα στην κοινωνία – τις προγραμματικές του θέσεις και μια υπόσχεση: Η Ήπειρος είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξει και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα