17.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

6ο Φεστιβάλ Κλασικών Οχημάτων στην Άρτα

Διαβάστε επίσης

Η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας, προσκαλεί όλους του λάτρεις των κλασικών μοτοσικλετών και των κλασικών αυτοκινήτων, στο 6ο Φεστιβάλ Κλασικών Οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο της Άρτας την Παρασκευή 25 και στο Σάββατο 26 Αυγούστου το απόγευμα.

Δύο ημέρες παρέα με την κλασική ομορφιά των ιστορικών οχημάτων και το γεμάτο μουσική πρόγραμμα της έκθεσης,  θα ζωντανέψουν την πόλη της Άρτας. 

Τα οχήματα θα συγκεντρωθούν από την Παρασκευή στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου της Άρτας και από νωρίς το απόγευμα οι πύλες θα ανοίξουν για να υποδεχθούν όλους τους επισκέπτες.  Το Σάββατο το πρωί, η Λέσχη μας, έχει ετοιμάσει δύο όμορφες περιηγήσεις. Κλασικά αυτοκίνητα και κλασικές μοτοσικλέτες θα ξεκινήσουν για την πρώτη όμορφη διαδρομή στην ορεινή Άρτα και θα κάνουν στάσεις στο Βουργαρέλι και στη συνέχεια θα συνεχίσουν μέσω Κυψέλης – Ράμιας και με κατεύθυνση την Γέφυρα Τζαρή και το Κρυονέρι όπου θα κάνουν στάση για φαγητό και θα επιστρέψουν στο χώρο της έκθεσης μέσω Ροδαυγής. 

Η δεύτερη διαδρομή θα είναι με κατεύθυνση τον Αμβρακικό κόλπο και το χωριό της Κορωνησίας όπου θα γίνει στάση και η επιστροφή θα βρει τα πληρώματα στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας για φαγητό και μετά επιστροφή των οχημάτων στο χώρο της έκθεσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου το εκθεσιακό κέντρο της Άρτας θα ανοίξει για τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης και το βράδυ, οι West Coast the band, θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια της blues , rock, soul & funk σε μία μοναδική live συναυλία. Και τις δύο ημέρες, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Amvrakia 919 θα γεμίσουν μουσικά την εκδήλωση καθώς θα εναλλάσσονται στα decks της έκθεσης. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει bar καθώς και street food.

Οι συμμετοχές για την έκθεση θα είναι για λίγο ακόμα ανοιχτές και φυσικά είναι δωρεάν. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλείται όποιος επιθυμεί να εκθέσει κάποιο κλασικό – ιστορικό όχημα, δηλαδή όχημα που έχει συμπληρώσει τα 30 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του και είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση, να μην διστάσει να επικοινωνήσει με την Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στη σελίδα της στο Facebook ή στα τηλέφωνα 6937427005, 6974993974.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΟ ΦΙΛΠΑ και της FIVA

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα