24.8 C
Arta
16 Μαΐου 2024

 Open Mall με κλειστές και υπερχρεωμένες επιχειρήσεις δεν υφίσταται

Διαβάστε επίσης

Η τοπική Κοινότητα Αρταίων στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων της πόλης μας που δραστηριοποιούνται από την πλατεία 24ης Ιουνίου (Μονοπωλίου) έως και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Επί της οδού Σκουφά οι οποίες πλήττονται βάναυσα από την καθυστέρηση του έργου Open Mall.

Οι τοπικοί Σύμβουλοι από την εκκίνηση του έργου αυτού, έγιναν αποδέκτες έντονων παραπόνων από τους καταστηματάρχες για την υπέρμετρη οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται.

Κατόπιν αυτών, ο Σύμβουλος Νικόλαος Τράμπας κατέθεσε πρόταση σε συνεδρίαση του Συμβουλίου μας να στηρίξει ο Δήμος πιο έμπρακτα για όσο διάστημα εκτελείται το έργο σε κάθε πληττόμενη επιχείρηση έτσι ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους η οποία έγινε ομοφώνως δεκτή.

Η πρόταση αυτή ουδέποτε συζητήθηκε από την Δημοτική Αρχή η οποία ως φαίνεται γυρνάει την πλάτη στους συμπολίτες μας καταστηματάρχες ψελλίζοντας δικαιολογίες επιπέδου «βρέθηκα σάπιοι σωλήνες, σαθρό υπέδαφος και θραύσματα της χαμένης Ατλαντίδας».

Οι πλειοψηφούντες Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης της Τοπικής Κοινότητας Δήμου Αεταίων αντιλαμβανόμενοι το εύρος του προβλήματος δηλώνουμε δημόσια ότι η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να διασφαλίσει την άμεση ολοκλήρωση του έργου το οποίο κατάντησε επικίνδυνο για τους πεζούς, σε συνδυασμό  με την έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων που προαναφέρθηκε έτσι ώστε να επιμεριστούν τα κόστη τα οποία αυτές επιβαρύνθηκαν αδίκως εξ ολοκλήρου.

Συνεπώς Open Mall με κλειστές και υπερχρεωμένες επιχειρήσεις δεν υφίσταται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΛΑΜΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΑΜΠΑΣ

ΒΙΚΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα