18.8 C
Arta
20 Μαΐου 2024

Θοδωρής Σερέτης: συζήτηση με την δήμαρχο Νικολάου Σκουφά για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη της συνεργασίας όλων των θεσμικών προσώπων της Αυτοδιοίκησης κάθε βαθμού προβάλλει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλ. Καχριμάνη “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη” οδοντίατρος Θοδωρής Σερέτης. Και βέβαια έχει συνεχείς επαφές και επικοινωνία με όλους τους Δήμους της Π.Ε. Άρτας, και ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις για ενημέρωση.
Έτσι με χαρά συναντήθηκε με την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση, προκειμένου να συζητήσουν για επίκαιρα, αλλά κυρίως για διαχρονικά θέματα που σχετίζονται με την περιοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά, ο οποίος καλύπτει τα γεωγραφικά όρια των δημοτικών ενοτήτων Πέτα, Κομποτίου και Αράχθου.
Ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του ότι ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, αλλά και για όλα όσα σχεδιάζονται για το μέλλον και ότι “συζητήσαμε τους στόχους μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με άμεσες και σύγχρονες δράσεις σε όλους τους τομείς, αλλά και τη γενικότερη αναπτυξιακή πορεία του ιστορικού αυτού δήμου! Ευχαριστώ πολύ την Κα. Ροζίνα Βαβέτση για τη φιλοξενία και την διάθεση για ενημέρωση και συζήτηση”.
Η περίοδος αυτή αν μη τι άλλο είναι μια σημαντική περίοδος για να γίνει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δυο βαθμών της Αυτοδιοίκησης αφενός, αλλά και να εισέλθουν στον δημόσιο διάλογο προτάσεις και από νέους ανθρώπους, όπως ο Θοδωρής Σερέτης, οι οποίοι έχουν μια διαφορετική οπτική στα τοπικά πράγματα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα