17.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Ο Μάριος στα γήπεδα… της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε επίσης

Ο τελευταίος μήνας, είναι για τον Μάριο Τσίρκα, η εποχή των μεγάλων αποφάσεων: εκτός του γεγονότος ότι απέκτησε δυο αγοράκια και έγινε μπαμπάς, αποφάσισε να συμμετέχει και στο πολιτικό στάδιο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο.
Ο Μάριος βέβαια γνωρίζει πολλά στάδια, καθώς είναι επιτυχημένος προπονητής τένις στην Άρτα, αλλά και μέλος του δυναμικού νεανικού συγκροτήματος “ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ” (απ’όπου και η …καλλιτεχνική φωτογραφία), δυο χώροι στους οποίους έχει διακριθεί και έχει κάνει την δική επιτυχημένη πορεία.
Να αναφέρουμε ότι ο Μάριος δραστηριοποιείται πολλά χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βέβαια ήταν σημαντικός υποστηρικτής της δράσης του αδελφού Βασίλη, ο οποίος ήταν και βουλευτής την περίοδο 2015 – 2019. Έχει λοιπόν τις δικές του σημαντικές πολιτικές αναφορές και πλέον ο ίδιος θεωρεί ότι είναι έτοιμος να προσφέρει με την δική του παρουσία στον χώρο και δη της Αυτοδιοίκησης.
Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων, αλλά και σημαντικές και καίριες απόψεις για θέματα ιδίως της νεολαίας, του αθλητισμού και του πολιτισμού, καθώς είναι ένα πεδίο που γνωρίζει καλά και επαγγελματικά, αλλά και … ερασιτεχνικά.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα