24.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

Συνέχεια των συναντήσεων του Χριστόφορου Σιαφάκα σε Αμμότοπο και Καμπή

Διαβάστε επίσης

Τις τοπικές κοινότητες Αμμοτόπου και Καμπής, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του και συνεργάτες.

Στον Αμμότοπο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εξωραϊσμό του χώρου του παλιού κοιμητηρίου μετά και τη μεταφορά του σε νέο χώρο, την ανάπλαση της πλατείας και την συντήρηση και αξιοποίηση δημοτικού χώρου.

Οι κάτοικοι της  Καμπής έθεσαν ζητήματα, όπως η ανάπλαση της πλατείας, η πεζοδρόμηση οδών και η φωταγώγησή τους, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η κατασκευή Δημοτικού αναψυκτήριου και πάρκου σε δημοτική έκταση.

Επιπλέον, ο κ. Σιαφάκας άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και την αγωνία των κατοίκων της Καμπής για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου της Κοινότητας, που έχει άμεση επίπτωση στην καθημερινότητά τους, αφού ο οικισμός τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο και οι οικίες τους δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με το δίκτυο. Συζήτησε επίσης για το πώς θα μπορούσε να επιλυθεί το θέμα που αφορά στην κίνηση βαρέων οχημάτων εντός του οικισμού.

Με αφορμή την περιοδεία του ο επικεφαλής της παράταξης «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» έκανε την παρακάτω δήλωση: «Τα προβλήματα δεν λύνονται ούτε με μακέτες, ούτε με φωτογραφίες. Χρειάζεται συχνή επαφή με τους πολίτες,  θέληση, ιεράρχηση των αναγκών και σκληρή δουλειά για να υλοποιηθούν τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, πόσο δε μάλλον αναπτυξιακά έργα, που έχει ανάγκη η περιοχή μας.Είμαστε εδώ για να εργαστούμε για την ευημερία του Δήμου και των πολιτών και αυτό θα πράξουμε».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα