13.8 C
Arta
15 Μαΐου 2024

Μεγάλη αποδοχή συναντά ο Θοδωρής Σερέτης: Το Μεταπτυχιακό στην διαχείριση κρίσεων προκαλεί το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας…

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη αποδοχή φαίνεται να έχει στις νεαρές ηλικίες, ο οδοντίατρος Θοδωρής Σερέτης, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη».
Το θέμα που κυρίως πάντως είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην Θεσσαλία και η αντιμετώπισή τους, καθώς ο νεαρός οδοντίατρος έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διαχείριση κρίσεων και φαίνεται ότι είναι ένας τίτλος σπουδών απαραίτητος σήμερα για την Δημόσια Διοίκηση.
Στα πλαίσια της πολιτικής του περιοδείας επισκέφθηκε τον Σύλλογο «Αγκαλιά», και οι εντυπώσεις του ήταν ευχάριστες, καθώς όπως σημειώνει: «Επισκέφθηκα το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρία «Αγκαλιά» στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας στην Άρτα. Συγκινήθηκα πολύ με την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι γονείς και οι εργαζόμενοι να σταθούν δίπλα στους συνανθρώπους μας με αναπηρία, με την καλύτερα δυνατή φροντίδα.Γέμισα χαρά, όταν άκουσα απο τους ίδιους ότι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, στέκεται δίπλα τους απο την πρώτη στιγμή, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ! Μια σχέση που είναι σίγουρο πως θα συνεχιστεί και θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Συζητήσαμε επίσης το θέμα κάλυψης των θεραπειών από τα ασφαλιστικά ταμεία μετά τη συμπλήρωση των 18 ετών, όπως επίσης και τις εξελίξεις στο θέμα της χρήσης πρωτοξειδίου του αζώτου( μέθη) στα οδοντιατρεία, καθώς αναγκάζονται να ταξιδεύουν τα παιδιά και οι συνοδοί μέχρι την Αθήνα για θεραπείες ρουτίνας .Το προβλήματα και οι ανάγκες πολλά και ποικίλα. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τους συμπολίτες μας ΑΜΕΑ οι οποίοι βιώνουν μια πολύ δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους».
Ο Θοδωρής Σερέτης επισκέφθηκε και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και συζήτησε τα χρόνια θέματα που τους απασχολούν: «Σε όμορφο κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Άρτας, κατά την οποία αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας, καθώς και σε διαχρονικά αιτήματα του αστυνομικού προσωπικού για τα οποία η Ένωση εργάζεται μεθοδικά και με συνέπεια δίνοντας καθημερινά τον αγώνα της.
Επιπλέον μεταβίβασα στο διοικητικό συμβούλιο, το θαυμασμό και το σεβασμό μου για το μεγάλο αποτύπωμά τους στην τοπική κοινωνία μέσα από τις πολλές και ποικίλες δράσεις τους .
Συζητήσαμε με τη δέουσα βαρύτητα για την πολιτική προστασία, τα εθνικά σχέδια αντιμετώπισης κρίσεων, την συχνή επικαιροποίησή τους αλλά και την ανάγκη για συχνές ασκήσεις ετοιμότητας του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας.
Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Αποτόρη, όπως και όλα τα μέλη, που με τίμησαν με το χρόνο τους, και την διάθεσή τους για συζήτηση».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα