20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Αυτά έκανα ως Πρόεδρος στην Κοινότητα Καλοβάτου

Διαβάστε επίσης

Ο Παναγιώτης Τσαντήλας, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλοβάτου και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΑΡΤΑ Υπεύθυνα ΜΑΖΙ”, απαντώντας σε ερώτηση της “ΑΠΟΨΗΣ” αναφέρθηκε στην δράση του κατά την θητεία του, κάνοντας έναν απολογισμό του έργου του.Επισημαίνει χαρακτηριστικά:

Στις εκλογές του 2019 κλήθηκα να αναλάβω την προεδρία της κοινότητας Καλοβάτου. Ως όφειλα, πρώτο μου μέλημα, κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου, ήταν η ανάγκη ελέγχου τυχόν ελλειμμάτων της κοινότητας μας, επιδιορθώσεων που έπρεπε να γίνουν, ώστε απρόσκοπτα πια να εισέλθουμε σε μια πορεία προόδου και εξέλιξης για τον Καλόβατο. Στη διάρκεια αυτής της τετραετίας, τόσο τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, όσο και εγώ ως πρόεδρος προβήκαμε σε έργα που βελτίωσαν την ζωή των κατοίκων όπως ενδεικτικώς και επιγραμματικώς αναφέρω τα κάτωθι:

• Αντικατάσταση του παλιού σκουριασμένου σωλήνα ύδρευσης, με έναν σύγχρονων προδιαγραφών, μήκους τριακοσίων μέτρων, έργο στο οποίο συνεισέφερε η νυν Δήμαρχος Δήμου Νικολάου Σκουφά, κα. Ροζίνα Βαβέτση, υπό την ιδιότητα της ως Προέδρου του συνδέσμου ύδρευσης Άρτας, την οποία ευχαριστούμε και δια του παρόντος.

• Τοποθέτηση πιεστικού μηχανήματος στο υδραγωγείο για τη διευκόλυνση των κατοίκων, και ειδικότερα μετά τα παρατεταμένα διαστήματα λειψυδρίας κατά τους θερινούς μήνες. Ο κ. Κρανιώτης Βασίλειος, Προϊστάμενος της ΔΕΥΑ Άρτας, ήταν αρωγός για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.

• Εγκατάσταση καφάου και κεραίας για την μετάδοση ίντερνετ, την στιγμή που η τοπική κοινότητα Καλοβάτου ήταν και εξακολουθεί να είναι το μοναδικό χωριό |που|δεν διαθέτει οπτικές. Στο παρόν σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του ΟΤΕ, κ. Βαγγέλη Νατσιούλη που ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα μας και το έφερε εις πέρας.

Στην τετραετία 2019-2023 και κατόπιν συνεννοήσεως με την παρούσα Δημοτική Αρχή υλοποιήθηκαν επίσης και τα εξής έργα:

• Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Καλοβάτου, πρόταση που εγκρίθηκε από τον τέως Δήμαρχο Αρταίων, κ. Ιωάννη Παπαλέξη, και η οποία υλοποιήθηκε κατά τον έκτο χρόνο (!) διοίκησης της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

• Ανάπλαση της παιδικής χαράς, έργο |συμπεριληφθέν| στο πρόγραμμα

• Πραγματοποιήθηκαν επίσης ασφαλτοστρώσεις κατά μήκος και πλάτος των περισσοτέρων αγροτικών δρόμων.

• Συστηματικοί καθαρισμοί βάτων και χορταριών, καλαμιών, διαφόρων χώρων και δρόμων της κοινότητας καθώς και συχνές απολυμάνσεις.

• Δημιουργία γηπέδων στο δημοτικό σχολείο.Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία, την αγάπη τους για την κοινότητα μας και την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθούν τα ανωτέρω έργα, ως επίσης και όλους τους προαναφερθέντες θεσμικούς φορείς που μας βοήθησαν τόσο εμέ προσωπικά, όσο και τα λοιπά μέλη του τοπικού μας συμβουλίου, ώστε να βελτιώσουμε τις τοπικές υποδομές, καθώς και την Δημοτική Αρχή που ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας.Αποζητώντας, λοιπόν, μια ανάλογη ανοδική πορεία για την τοπική μας κοινότητα, τον Καλόβατο, θα συνεχίσω να επαγρυπνώ για τα προβλήματά του, να βρίσκομαι δίπλα στις επιθυμίες των συγχωριανών μου, και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να επιδιώκω με κάθε τρόπο μια αέναη πρόοδο.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα