18.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

Άρχισαν τα …στοιχήματα! Αναμένονται ανατροπές;

Διαβάστε επίσης

Και επισήμως άρχισαν οι στοιχηματικές εταιρίες να προωθούν ως στοιχηματικό προϊόν το αποτέλεσμα των εκλογών και δη των Αυτοδιοικητικών. Η μεγάλη ελληνική εταιρία STOIXIMAN από την Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσιάζει ως στοιχηματικές επιλογές την Περιφέρεια, τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμο Αρταίων…
Είναι πρώτες ημέρες και πολλοί εκτιμούν ότι τα ποσοστά θα αλλάξουν προς το καλύτερο ή το χειρότερο για τους υποψήφιους, πάντως η κοινή εκτίμηση είναι ότι το στοίχημα είναι η καλύτερη δημοσκόπηση, καθώς … όλοι επενδύουν στο κέρδος!

Βέβαια τα πρόσφατα στοιχηματικά, που αφορούσαν τις εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ, κυριολεκτικά τίναξαν την μπάνκα στον αέρα, καθώς όλες οι προβλέψεις ανατράπηκαν στην κάλπη.
Ειδικότερα την παραμονή των εκλογών, στο ειδικό «κουπόνι» της Stoiximan, το ποσοστό της Έφης Αχτσιόγλου οριοθετείται στο 34,50%. Το ενδεχόμενο να κινηθεί πάνω από αυτό το ποσοστό πλώρωνε 1,70%, ενώ στο 2,08% είναι η απόδοση αν κινηθεί χαμηλότερα. Δηλαδή η πρώτη περίπτωση λογίζεται ώς φαβορί εξέλιξη με πιθανότητες 58,8%. Έναντι του 48% της δεύτερης.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη το ποσοστό που «έπαιζε» ήταν στο 33,50%. Με το over να έχει απόδοση 1,65 και το Under να δίνει 2,15. Κάτι που σημαίνει ότι η πιθανότητα να κινηθεί πάνω από το βασικό ποσοστό ήταν 60,6% και 46,5% να υποχωρήσει.

Συνεπώς και οι δύο μονομάχοι εμφανίζονταν να είναι πολύ κοντά κάτι που αποδείχθηκε στην κάλπη να ανατρέπεται υπέρ του … δεύτερου Κασσελάκη!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα