20.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Νίκος Βαγγέλης: Με ιδέες για τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα

Διαβάστε επίσης

Με το Νίκο Βαγγέλη είμαστε παιδιά της ίδιας γειτονιάς… Στην Φιλελλήνων 38 κατοικούσα εγώ, στην Φιλελλήνων 21 ο Νίκος. Πάντοτε ήταν ένα παιδί μετρημένο, σοβαρό και αξιόλογο. Έτυχε και γειτονεύσουμε ακόμη μια φορά όταν και οι δυο μετακομίσαμε στην Περιφερειακή οδό, στην Καλά Χάλα…
Ο Νίκος ήταν πάντοτε κοινωνικός, φιλικός και με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς. Ασχολήθηκε με τον πρωτογενή τομέα και κάποια στιγμή είχε διοριστεί Αστυνομικός (η σειρά των Συνοριοφυλάκων) και υπηρετούσε για πολλά χρόνια στην Άρτα. Πάντοτε όμως τον έκαιγε ο πόθος της δημιουργίας και αυτό ήταν η μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με τις τουριστικές επιχειρήσεις, επενδύοντας στην Σαντορίνη, όπου μετέτρεψε μια σπηλιά σε τουριστικό κατάλυμα πολλών αστέρων.
Παρόλα αυτά, η καρδιά του χτυπάει ακόμη στην Άρτα και πάντοτε βρίσκεται εδώ για να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα, στα χωράφια της οικογένειας στον Παχυκάλαμο, όπου καλλιεργεί εσπεριδοειδή, ακτινίδια και ελιές…
Στις επικείμενες εκλογές, ο Νίκος, ακολουθώντας τον δρόμο της γενιάς του αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Χριστόφορου Σιαφάκα, “Άρτα, υπεύθυνα Μαζί”. Ας μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από μια οικογένεια με έντονη πολιτική δραστηριότητα στα Αυτοδιοικητικά πράγματα, γιος του Βαγγέλη Βαγγέλη, του γνωστού συνδικαλιστή στον Τραπεζικό Τομέας και πρώην πρόεδρο της ΕΑΣ Άρτας Φιλιππιάδας, ενώ η μητέρα του Βασιλική (Βάσω) Βαγγέλη, ήταν πρώτη σε σταυροδοσία νομαρχιακός σύμβουλους.


“Η συμμετοχή μου είναι η προσφορά στην πόλη που γεννήθηκα, έζησα και αγαπώ. Θεωρώ ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν τόσο στην πόλη, όσο και στα όμορφα χωριά του Δήμου μας, καθώς υπάρχουν πολλές προοπτικές Ανάπτυξης.
Έχω πολλές ιδέες, ασχολούμαι με τον τουρισμό εκτός Άρτας, στην Σαντορίνη, αλλά και με τον πρωτογενή τομέα στον Παχυκάλαμο, όπου έχω πολλών ειδών καλλιέργειες. Θα παλέψουμε δυναμικά, για να πετύχουμε τους στόχους μας”, μας λέει στο περιθώριο της συζήτησης.
Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος, είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Χασκή και έχουν δυο παιδιά, τον Βαγγέλη και τη Νεφέλη…
Καλή επιτυχία Νίκο!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα