17.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Στην Άρτα ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος φιλοξενούμενος από τον Σπύρο Θεμελή

Διαβάστε επίσης

Την Άρτα επισκέφθηκε ο γνωστός εφοπλιστής και Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από πρώτο χέρι την περιοχή, αλλά και να ακούσει και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Γιατί μπορεί στο ευρύ κοινό ο Θανάσης Μαρτίνος να είναι γνωστός ως ένας από τους ισχυρότερους Έλληνες εφοπλιστές -με εξέχουσα οικογενειακή παράδοση στη ναυτιλία-, ωστόσο η πολύπλευρη κοινωνική του δράση έχει εξίσου ισχυρό εκτόπισμα.Το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο, με ευρύτατη απήχηση και απαλλαγμένο από λογής-λογής τυμπανοκρουσίες, είναι αυτό που «μιλάει» από μόνο του και τον κατατάσσει στους μεγάλους ευεργέτες της χώρας.
Μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αιγέας», στην οποία είναι επικεφαλής μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα από το 2015, επιτελεί φιλανθρωπικό έργο, χτίζοντας σχολεία, νοσοκομεία, εκκλησίες και άλλα. Ο Θ. Μαρτίνος μαζί με τα αδέρφια του, Ντίνο και Ανδρέα είναι ιδρυτικά μέλη της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Στην Άρτα, φιλοξενήθηκε από τον Σπύρο Θεμελή, με τον οποίο συνδέονται με μακροχρόνια φιλία. Μάλιστα επειδή ο Σπύρος Θεμελής είναι και υποψήφιος με τον συνδυασμό “Άρτα, Υπεύθυνα Μαζί” είχε την ευκαιρία να του αναπτύξει τους στόχους και το πολιτικό πρόγραμμα του συνδυασμού, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Άρτας, για τα οποία ο κ. Μαρτίνος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Επίσης εντυπωσιάστηκε από τα πολλά ιστορικά μνημεία της Άρτας και τον πολιτισμό της.
Από την επίσκεψη, είναι βέβαιο ότι κάτι θετικό θα προκύψει για την Άρτα, καθώς όπως μας ανέφερε ο Σπύρος Θεμελής, ζήτησε πληροφορίες για πολλά θέματα και δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την περιοχή.


Να σημειώσουμε ότι ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Θεμελής, έχει έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή μας και προσβάσεις σε οικονομικούς κύκλους σε όλη την Ελλάδα. Εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στην αγορά της διατροφής των ζώων και τα τελευταία 5 χρόνια είναι υπεύθυνος στην Δυτική Ελλάδα, γνωστής εταιρίας του κλάδου.
Αναφορικά με την επίσκεψη του Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνο, σημείωσε ότι τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον που έδειξε για την περιοχή και περιμένει το άμεσο διάστημα, περαιτέρω επικοινωνία για την προώθηση και άλλων θεμάτων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα