17.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Βασίλης Μουλιανίτης: Γιατί με την Ριζοσπαστική Δημοκρατική Αλλαγή

Διαβάστε επίσης

Όταν η ερώτηση είναι γιατί συμπορεύεσαι με την Ριζοσπαστική Δημοκρατική Αλλαγή η απάντηση είναι πολύ εύκολη.

Γιατί το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από απλούς, ανιδιοτελείς πολίτες της Άρτας που τους ενδιαφέρει περισσότερο το καλό της πόλης παρά η προσωπική τους ανέλιξη.

Γιατί οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Ριζοσπαστικής Δημοκρατικής Αλλαγής είναι απαγκιστρωμένοι από τα μεγάλα συμφέροντα. Πολίτες που δεν ζουν από το δημόσιο αλλά για το δημόσιο καλό.

Γιατί έχει συνταχθεί ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε τέσσερις (4) πυλώνες που σε βάθος χρόνου θα κάνει την καθημερινότητα του Αρτινού πολίτη καλύτερη, για καλύτερη ποιότητα ζωής, ανάπτυξη του τουρισμού και πολιτισμού, μεγαλύτερη κοινωνική μέριμνα, αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις της αυτοδιοίκησης και τέλος μεγαλύτερη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί υποψήφια δήμαρχος είναι η Βάσω Αμπελογιάννη. Μια ενεργή πολίτης της Άρτας, που αγωνίζεται να κάνει τον τόπο μας καλύτερο. Μία μηχανικός η οποία είναι μπροστάρισσα σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για να αναδειχθούν και να αρθούν οι αδικίες. Από τα φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά με σκοπό να κάνει το δημόσιο πανεπιστήμιο το οποίο υπηρετώ εδώ και είκοσι χρόνια καλύτερο. Μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ τμήματος και ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος της ΑΔΕΔΥ. Εδώ και 1,5 χρόνο είναι Δημοτική Σύμβουλος του δήμου Αρταίων ασκώντας ενεργά τα καθήκοντά της.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συμπράξω με την Ριζοσπαστική Δημοκρατική Αλλαγή με υποψήφια Δήμαρχο Αρταίων την κα Βάσω Αμπελογιάννη.

* Ο Βασίλης Χ. Μουλιανίτης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινότητας Ανέζης με την παράταξη «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα