16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Περιοδείες της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής 

Διαβάστε επίσης

Τις προηγούμενες μέρες συζητήσαμε με τους συνδημότες μας στην περιφερειακή ενότητα Ξηροβουνίου και στο κέντρο της πόλης.

Περιοδεύσαμε στην Δαφνωτή, στην Σκούπα, στη Ροδαυγή, στα Πιστιανά, στην Παντάνασσα, στην Καμπή, στα Αμπέλια, στον Αμμότοπο. 

Η υποδοχή για τις θέσεις μας και την δράση μας ήταν θερμή! Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας που μας υποδέχονται με τον τρόπο αυτό. Τους κατοίκους του Δήμου Αρταίων έξω από τον αστικό ιστό της πόλης της Άρτας, που με την συνολική αναδιάρθρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης σε συνδυασμό με την οικονομική και παραγωγική κρίση, σχεδόν 14 χρόνια μετά αισθάνονται και αντιμετωπίζονται ακόμα ως ξένο σώμα μέσα στον τεράστιο Δήμο Αρταίων. 

Το πρωί του Σαββάτου συζητήσαμε με τους Αρτινούς στην κεντρική αγορά της πόλης!

Πάμε δυνατά για τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη του 2023 για ένα Δήμο δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων, την προοπτική του τόπου, την οικονομική και πολιτισμική του ανάπτυξη, που θα προστατεύει τα δημόσια αγαθά, τους δημόσιους χώρους, το περιβάλλον. Έναν Δήμο με κοινωνική μέριμνα κι αλληλεγγύη, με πολιτισμό και πραγματική δημοκρατία, που θα σέβεται την βούληση των τοπικών κοινωνιών, θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες τους και θα τις προωθεί.

Άρτα 24 Σεπτεμβρίου 2023 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα